Survivor: Η ανάρτηση κόλαφος του Δάντη για την Χατζηανδρέου - «Το νου σας λοιπόν "επώνυμοι"»

Έγραψε "Stay Tuned" και όλοι περιμένουν να δει τι εννοεί...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Η ανάρτηση κόλαφος του Δάντη για την Χατζηανδρέου - «Το νου σας λοιπόν

Μια νέα ανάρτηση για την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε ο Χρήστος Δάντης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής όποτε μπορεί παρακολουθεί στα επεισόδια του Survivor και όπου βρίσκει άδικο προς την αγαπημένη του, σπεύδει να την στηρίξει.

Έτσι λοιπόν έκανε και το βράδυ της Δευτέρα 5/2 δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι χθες (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς) όπου για πολλοστή φορά του αφιέρωσε τη νίκη της. Με τα όσα έγραψε, άφησε πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά!

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Επειδή αυτό το κορίτσι μου αφιερώνει τις περισσότερες από τις νίκες της κι επειδή πολλοί «πρώην επώνυμοι» μιλούν με τον χειρότερο τρόπο για αυτήν, δεν μπορώ παρά μόνο να την στηρίζω και εγώ όπως με στηρίζει. Το νου σας λοιπόν "επώνυμοι" και stay tuned», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Survivor Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου

Τι θα δούμε σήμερα 6/2 στο Survivor

Γεμάτη εκπλήξεις φαίνεται πως θα είναι η 5η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ενώ όλα τα spoils ήθελαν αρχικά τους μαχητές να σηκώνουν κεφάλι και μετά την ήττα τους στην πρώτη ασυλία, από την οποία βγήκε υποψήφιος ο Rob, να κερδίζουν την δεύτερη - την χθεσινή - η ανατροπή ήρθε την τελευταία στιγμή με τους κόκκινους να κάνουν την διαφορά και τελικά να πηγαίνουν στο συμβούλιο για ακόμα μια φορά ήρεμοι και χαλαροί...

Στο συμβούλιο του νησιού, δε, άλλο δράμα με τους Μπλε. Μια λάθος σκέψη από την πλευρά των γυναικών ήταν αρκετή για να βγει υποψήφιος δίπλα στον Rob ένας από τους πιο δυνατούς τους παίκτες, ο Γιάννης. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα ντόμινο αποκαλύψεων με την μία βόμβα να σκάει μετά την άλλη. Η Μαριλίνα τέρμα ενοχική αφού συνειδητοποίησε πόσο λάθος έκανε ζήτησε συγνώμη στον Γιάννη (δείτε εδώ τα βίντεο) αλλά δυστυχώς μερικές φορές μια συγνώμη δεν είναι αρκετή, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει.

Σήμερα, στο αποψινό 6/2 επεισόδιο, η Μαριλίνα θα "σπάσει". Θα παρακαλέσει την ομάδα της την επόμενη εβδομάδα να την ψηφίσει για να αποχωρήσει γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά και στο trailer παρακάτω το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και νομίζει πως ο χαρακτήρας της θα αλλοιωθεί. Τι θα κάνει η μπλε ομάδα; Θα εισακούσει τις προσευχές της; Τροφή για σκέψη, έχουμε ακόμα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, το θέμα είναι αυτή να δούμε τι θα γίνει...

Σήμερα μπλε και κόκκινοι παίζουν για την τρίτη ασυλία. Αν χάσουν πάλι οι Μαχητές τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι' αυτούς γιατί θα δουν και τον Φάνη να βγαίνει στον τάκο... Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει!