Survivor highlights 5/2: Η ανακοίνωση "βόμβα" του Λιανού και η απόφαση του Αλέξη Παππά να... φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 5/2: Η ανακοίνωση

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό 5/2 επεισόδιο του Survivor που παίζει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ για ακόμα μια χρονιά. Ποιος βγήκε δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και γιατί έγινε χαμός;

Αναλυτικά τα 5/2 highlights του Survivor

«Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες με προσωπικότητα, όχι άβουλα όντα» - Κόλαφος ο Φάνης για τη Ζωή μετά το φιλάκι και τις βρισιές της Χρύσας

Δείτε επίσης: Survivor trailer 6/2: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο» - Η Μαριλίνα "σπάει" και ζητάει να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Το δεύτερο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 5/2 και αμέσως κόκκινοι και μπλε έπιασαν τα "φτυάρια". Οι μαχητές, από τη μία πλευρά, τα έβαλαν με την Ζωή Ασουμανάκη, διότι στο συμβούλιο σηκώθηκε και έστειλε φιλάκι στους παίκτες της, απαντώντας έτσι με ειρωνεία στις κατηγορίες που της πρόσαψαν επειδή επέλεξε να μην παίξει στον αγώνα, παρά την άδεια που έδωσε ο γιατρός (δείτε εδώ το σκηνικό).

Οι διάσημοι, από την άλλη πλευρά, τα έβαλαν με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος μίλησε για το ήθος της συγκεκριμένης, αλλά και των υπολοίπων, λέγοντας πως εκείνη ουσιαστικά δεν έχει δική της βούληση και την κάνουν ό,τι θέλουν, υποστηρίζοντας πως θα βγει χαμένη γιατί θεωρεί πως θα την ψηφίσουν προς αποχώρηση με την πρώτη ευκαιρία.

«Δεν είναι το στυλ μου. Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες με προσωπικότητα, όχι άβουλα όντα», απάντησε συγκεκριμένα ο Φάνης Μπολέτσης στο φιλάκι της.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία την έβρισε κανονικά και βγήκε εκτός εαυτού στο συμβούλιο με την συμπεριφορά της, απολογήθηκε που ξέσπασε, αλλά παραμένει έξαλλη μαζί της και θέλει να την δει να χάνει για να της στείλει τα δικά της φιλάκια!

Δείτε επίσης: Όταν η Ζωή Ασουμανάκη πρωταγωνιστούσε σε video clip του Κωνσταντίνου Παντελίδη - Η ανάρτηση του

Εκείνη, με τη σειρά της, δήλωσε πως το επίπεδό της μπλε ομάδας είναι στα πατώματα και επισήμανε: «Χαίρομαι που δεν είμαι δίπλα, να ξεφτιλίζομαι όπως αυτοί».

«Να ενημερώσω ότι πλέον...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στους κανόνες που τα αλλάζει όλα

Οι μπλε, μετά τα χθεσινά καμώματα των κόκκινων είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να βγάλουν στον τάκο της αντίπαλό τους και αυτό φάνηκε από το "θάψιμο" που έπεσε νωρίτερα.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, όμως, ο Γιώργος Λιανός τους έκανε μία ανακοίνωση, η οποία άλλους τους έκανε να χαρούν και άλλους να ανησυχήσουν. Το σίγουρο είναι πως οι αντιδράσεις ήταν έντονες, εφόσον αυτό που της είπε, τα αλλάζει όλα από εδώ και πέρα.

«Όσον αφορά τα πιθανά πέναλτι που μπορεί να προκύψουν και στον σημερινό αγώνα, να ενημερώσω ότι πλέον η επιλογή φύλου είναι ελεύθερη. Σας δεσμεύει άντρας να παίξει με άντρα και γυναίκα να παίξει με γυναίκα», τους είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ακούστηκε αμέσως από τους μαχητές: «Επιτέλους! Είναι πάρα πολύ δίκαιο και ίσως έπρεπε να γίνει από χθες»

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Άλλος ένας αγώνας ολοκληρώθηκε και σε αυτόν, ευτυχώς για κάποιους, δεν χρειάστηκε να εφαρμοστεί ο νέος κανόνας που ανακοίνωσε νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός στους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι μαχητές ξεκίνησαν από την καλύβα με πολλή ένταση και νεύρο για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και να πετύχουν το σχέδιο εξόντωσης της Ζωής Ασουμανάκη που τόσο επιθυμούσαν, ωστόσο και οι διάσημοι "διψούσαν" για άλλη μία νίκη, ώστε να τρίψουν στο πρόσωπο των αντιπάλων την ήττα τους και να τους αποστομώσουν για όσα τους έχουν προσάψει μέχρι τώρα.

Το προβάδισμα αρχικά, λοιπόν, είχαν οι μπλε και έτσι είχαν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να φτάσουν τον στόχο τους, αλλά τελικά οι κόκκινοι ξεκίνησαν να τους παίρνουν τον ένα πόντο μετά τον άλλο στη συνέχεια και έφτασαν πρώτοι στο 10, αφήνοντας τους άλλους πίσω στους 6 πόντους. Έγινε η ανατροπή και τώρα η απόφαση για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη...

«Σε κάποιες μέρες θα...» - Σηκώθηκε να φύγει ο Παππάς με την 2η ανακοίνωση του Λιανού! Αυτός βγήκε στον τάκο

Πριν από λίγες ημέρες, μπήκαν στο παιχνίδι καινούριοι παίκτες, αλλά δεν ήταν οι μόνοι. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, δήλωσε στους μαχητές και τους διάσημους πως θα φτάνουν κάποια πρόσωπα τις επόμενες ημέρες, τα οποία θα είναι και γνώριμα, αλλά και εντελώς άγνωστα.

«Σε κάποιες μέρες θα έχουμε κάποιες καινούριες αφίξεις», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μόλις άκουσαν ότι κάποιους τους γνωρίζουν ήδη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δήλωσε: «Κάπου πάει το μυαλό μας» και τότε ο Λιανός ξεκίνησε να ρωτά ένα έναν από τους κόκκινους ποιον δεν θα ήθελαν να δουν με τίποτα. Το όνομα του Τζέιμς Καφετζή, του Τάκη Καραγκούνια, αλλά και του Σπύρου Μαρτίκα ακούστηκαν....

Τελικά, τους αποκάλυψε τα ονόματα, λέγοντας πως θα μπουν ο Τζέιμς, αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο Αλέξης Παππάς σηκώθηκε να φύγει με την είδηση για τον πρώτο, διότι δεν ήθελε καθόλου... Βέβαια, το κλίμα δεν θα είναι τόσο ευχάριστο και για την δεύτερη εάν μπει στους διάσημους, διότι δεν μιλιέται με την Ασημίνα, όπως ανέφερε η ίδια.

Οι μπλε, από την άλλη, την θέλουν, αφού είναι φίλη με την Μαριλίνα και είναι και δυνατή παίκτρια. Ο Περπατάρης, μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν είναι ελεύθερη, διότι ίσως και να ενδιαφέρεται...

Και αφού τα νέα μαθεύτηκαν...σχεδόν - αφού θα μπουν κι άλλοι (δείτε εδώ ποια γυναίκα θα δούμε ακόμη) - προχώρησαν στην ψηφοφορία των μαχητών, που έχασαν ξανά στον αγώνα. Τα κορίτσια της ομάδας συνεννοήθηκαν νωρίτερα και για να σωθούν, λοιπόν, αποφάσισαν να βγάλουν άντρα στον τάκο και έτσι ο Γιάννης Περπατάρης κατέληξε να είναι αντίπαλος με τον Rob που είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και από τις δύο ομάδες, διότι δεν είναι αδύναμος παίκτης ο συγκεκριμένος, αλλά το αποτέλεσμα πλέον δεν αλλάζει...