Survivor: Όταν η Ζωή Ασουμανάκη πρωταγωνιστούσε σε video clip του Κωνσταντίνου Παντελίδη - Η ανάρτηση του

Έτσι της ευχήθηκε "καλή επιτυχία"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Όταν η Ζωή Ασουμανάκη πρωταγωνιστούσε σε video clip του Κωνσταντίνου Παντελίδη - Η ανάρτηση του

Η Ζωή Ασουμανάκη με καταγωγή από το Ρέθυμνο Κρήτης, η οποία τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα, μπήκε χθες 21/1 στο Survivor (δείτε το βίντεο). Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022».

Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ. Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!

Όταν η Ασουμανάκη πρωταγωνιστούσε σε video clip του Παντελίδη

"Καλή επιτυχία" της ευχήθηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Με τον τραγουδιστή συνεργάστηκαν για χάρη του video clip για το τραγούδι "Για να σε βγάλω από το μυαλό μου".

Survivor Ζωή Ασουμανάκη Κωνσταντίνος Παντελίδης

Τι θα δούμε απόψε 22/1 στο Survivor

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor, η τρίτη σε σειρά, με μια έκπληξη να περιμένει Κόκκινους και Μπλε! Λίγο πριν τον χθεσινό 21/1 πρώτο αγώνισμα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε 4 νέους παίκτες, δυο που μπήκαν στους Μαχητές και δύο που μπήκαν στους Διάσημους (δείτε ποιοι είναι εδώ). Ένας από αυτούς, ο Σωτήρης Λαμάι, γνωστός επιχειρηματίας, κατάφερε απευθείας με τον λόγο να του να τραβήξει την προσοχή όχι μόνο των τηλεθεατών αλλά και των συμπαικτών του αφού... οι δηλώσεις του εξ' αρχής ήταν καταιγιστικές.

Προς το τέλος του επεισοδίου, μάλιστα, χαρακτήρισε τους διάσημους «ψευτοσελέμπριτι» δίνοντας πάτημα στον Αλέξη Παππά να πάρει τον λόγο και να αρχίσει να... κεντάει! Όλο αυτό δημιούργησε μια μεγάλη ένταση μεταξύ τους μια ένταση που φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στο αποψινό 22/1 συμβούλιο.

Όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω, οι δυο ομάδες θα έρθουν σε ρήξη ουκ ολίγες φορές στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, σε έναν δύσκολο στίβο μάχης που θα πάει σε flag race με μια μόνο ομάδα - όπως κάθε φορά άλλωστε - να κερδίζει. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε ήττα των Μπλε και υποψήφιο για ακόμα μια φορά τον Rob, σήμερα;

Δείτε επίσης ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε!