Survivor 2024: «Δεν τα λύσαμε κορίτσι μου; Άρα η αγκαλιά ήταν ψεύτικη» - Πυρ και μανία η Δαλάκα κατά της Ασημίνας, ξέσπασε σε κλάματα η Χατζηανδρέου

Τέλος σε αυτή τη φιλία, ο ανταγωνισμός τις κέρδισε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Δεν τα λύσαμε κορίτσι μου; Άρα η αγκαλιά ήταν ψεύτικη» - Πυρ και μανία η Δαλάκα κατά της Ασημίνας, ξέσπασε σε κλάματα η Χατζηανδρέου

Η κόκκινη ομάδα επέστρεψε ήσυχη στην καλύβα της μετά τον αποψινό (6/2) αγώνα στο Survivor, αλλά παρά την ευχάριστη αυτή συνθήκη, ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεκίνησε να συζητά με την Κατερίνα Δαλάκα για το γεγονός πως κάνει πολλές φορές πίσω για να ματσάρει εκείνη, ενώ η δεύτερη δεν το κάνει ποτέ.

Η ξανθιά πρωταθλήτρια τότε εκνευρίστηκε, διότι θεώρησε πως γίνεται μία συζήτηση και, μάλιστα, "επίθεση" προς το πρόσωπό της, μπροστά στις κάμερες, ενώ τα είχαν συζητήσει μεταξύ τους αυτά και υποτίθεται πως τα είχαν βρει και τότε είναι που άρχισαν να λένε βαριά πράγματα η μία για την άλλη.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση κόλαφος του Δάντη για την Χατζηανδρέου - «Το νου σας λοιπόν "επώνυμοι"»

Κόντρα ανάμεσα σε Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

«Ενώ υποτίθεται κατάλαβες τι είπαμε, έρχεσαι εδώ και κάνεις επίθεση», είπε αρχικά η Κατερίνα στην Ασημίνα και έπειτα στην κάμερα, δήλωσε: «Δεν θα είχε γίνει αυτή η συζήτηση αν είχε κερδίσει τη Δώρα», τονίζοντας πως λόγω της ήττας της ήξερε ότι θα χάσει τον τίτλο του MVP και γι' αυτό ξεκίνησε η γκρίνια.

«Δεν τα λύσαμε κορίτσι μου; Άρα η αγκαλιά ήταν ψεύτικη», συνέχισε μπροστά στους συμπαίκτες της, με την Ασημίνα να επιμένει πως αισθάνεται αδικημένη. Μάλιστα, όταν η Χατζηανδρέου αναφέρθηκε σε ένα άλλο περιστατικό σχετικά με τον Σάββα Γκέντσογλου, η Κατερίνα την έβγαλε ψεύτρα, λέγοντας πως ήθελε να ζητήσει να πάει ο Σάββας στον γιατρό, κάνοντας πονηριά και να πάρουν εύκολα μία νίκη από τους αντιπάλους, ενώ η Δαλάκα της είπε να μην το κάνει.

Δείτε επίσης: Στενάχωρη εξέλιξη με τον Σάββα Γκέντσογλου - Τι συνέβη

«Τι ρόλο βαράω; Δεν έχω κοιτάξει ποτέ το εγώ μου αλλά μάλλον οι άλλοι το κοιτάνε. Με είπε ψεύτρα! Είμαι πολύ ντόμπρα και τα λέω όλα στα ίσια αρκεί να με ακούς», δήλωσε η Ασημίνα στην κάμερα, ξεσπώντας σε κλάματα.