Survivor trailer 7/2: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

«Δεν ξέρω τι να πω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 7/2: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Η 5η εβδομάδα δεν τσουλάει καθόλου καλά για τους Survivors και πιο συγκεκριμένα για την μπλε ομάδα, που... έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της! Για πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor μετά από αγώνα ασυλίας δεν πραγματοποιήθηκε συμβούλιο του νησιού αφού η 3η ήττα των μπλε και η απόφαση των μαχητριών να ρίξουν στον τάκο τον Γιάννη την προηγούμενη ημέρα, προκαθόρισε την υποψηφιότητα του Φάνη.

Η Κατερίνα Δαλάκα, δε, ως MVP έφερε την μεγαλύτερη ανατροπή αφού εφόσον δεν μπορούσε να δείξει κάποιον από τους μπλε ως υποψήφιο εννοείται πως δεν έδωσε κάποιον από την δική της ομάδα, άρα απόψε θα ριχτούν στον στίβο μάχης για την παραμονή τους τρία μόνο άτομα: ο Γιάννης Περπατάρης, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Rob James Seymour.

Στο νησί επικρατεί ένα περίεργο κλίμα, περισσότερο στην ομάδα των Μπλε μετά από όλα αυτά. Όχι ότι και οι Κόκκινοι είναι τέλεια, ειδικά μετά τον έντονο καυγά Κατερίνας - Ασημίνας (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου απόψε (δείτε εδώ!) και τελικά ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τους μπλε; Δείτε εδώ το spoiler μας! Αυτός φεύγει γιατί τον φάγανε!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor