Survivor: Η «βασίλισσα των στόχων» επιστρέφει – Οι πρώτες της δηλώσεις

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: Η «βασίλισσα των στόχων» επιστρέφει – Οι πρώτες της δηλώσεις

Πήρε τον τίτλο «Η βασίλισσα των στόχων» απευθείας από τον Mr. Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, γι' αυτό και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγωνιστική της αξία. Πλέον έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της, έχει πετάξει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ετοιμάζεται να παραδώσει το κινητό της.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μπαίνει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, και λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Fay's Time και τον Χρήστο Λυσσέα, δηλώνοντας αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει τις παραβάσεις που θα βρει μπροστά της.

«Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που μπαίνω 3η φορά στο Survivor, δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε προβάλλω κάποιον. Είμαι πανέτοιμη να δεχτώ σχόλια μέσα και έξω απ' το παιχνίδι. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω “ναι”. Το μόνο που δεν θα ήθελα, όσο είναι δυνατόν, θα είναι να μην υπάρχουν παραβάσεις, γιατί έτσι κοροϊδεύεις όλους τους άλλους. Δηλαδή εκείνοι είναι οι μάγκες και οι υπόλοιποι είναι πρόβατα; Αλλιώς να τρώμε άλλοι και να μην χρειάζεται να πεινάμε», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Αναχώρησαν σήμερα 6/2 η Σταυρούλα και ο Τζέιμς - Οι πέντε παίκτες που θα ταξιδέψουν αύριο για Άγιο Δομίνικο

Οι πρώτες δηλώσεις της νέας παίκτριας του Survivor

Και συμπλήρωσε: «Ήδη σε ένα επεισόδιο μία κοπέλα είπε ότι τρεις παλιοί παίκτες φεύγουν στο δάσος το βράδυ. Για μένα αυτό είναι ύποπτο, όταν το έχω ζήσει δύο χρονιές και το ξέρω. Όταν θα πάω κάτω, θα το κοιτάξω, γιατί να παίζω νηστική και να σπάω τα πόδια αν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους; Είναι απ' τα πρώτα πράγματα που θα ψάξω».

«Αυτό που βλέπω είναι ότι, επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, έχουν ξεδιπλωθεί πολύ οι παίκτες. Αν μπει κάποια στιγμή ψηφοφορία, τι θα γίνει; Εννοείται ότι θέλω να ανταγωνιστώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, είναι οι δύο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μία παλιά. Εκεί δείχνεις την αξία σου λίγο παραπάνω, είτε κερδίσεις, είτε χάσεις», κατέληξε στις δηλώσεις της η νέα παίκτρια του Survivor.