Survivor - Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής στην πρώτη του ανάρτηση από Άγιο Δομίνικο, «Βρήκα ήδη τον λόκαλ μου...» - Το σχόλιο της Χρυσαειδή

Αμάν, αμάν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζέιμς Καφετζής
Instagram / Τζέιμς Καφετζής

Το Survivor 2024 ξεκίνησε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και ενώ όλα έδειχναν πως ο Τζέιμς Καφετζής θα βρισκόταν ξανά στο παιχνίδι, έτυχαν διάφορα στην πορεία τα οποία τον κράτησαν πίσω στην Ελλάδα. Ένα μήνα αργότερα, όμως, φαίνεται πως βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει τα εμπόδια και έτσι από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα τον δούμε ξανά στις πίστες, να αγωνίζεται για την επιβίωσή του (δείτε εδώ σε ποια ομάδα θα μπει).

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει στο youweekly.gr, ο ίδιος ταξίδεψε πριν από δύο ημέρες και έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με άλλους 6 παίκτες (δείτε εδώ ποιοι είναι), αλλά δεν έχει ενταχθεί ακόμα στο παιχνίδι. Έτσι, κάνει τις βόλτες του στην περιοχή και την Πέμπτη 8/2 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με ένα μήνυμα όλο υπονοούμενα.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή από τον Άγιο Δομίνικο και το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή

«Βρήκα ήδη τον λόκαλ μου, βέβαια εμένα έχει και αστέρι Michelin, τα λέμε γιατί βγάζουμε το μενού», έγραψε χαρακτηριστικά στην εικόνα του όπου πόζαρε δίπλα σε σεφ. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που ταξίδεψε μαζί του, μάλιστα, του απάντησε στα σχόλια, κάνοντας "παραγγελία".

Το σχόλιο της Χρυσαειδή στην ανάρτηση του Καφετζή

Οι δηλώσεις που έκανε πριν μπει στο αεροπλάνο

«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει ολόκληρα επεισόδια του Survivor επειδή ήμουν στην Ιαπωνία.

Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του. Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.