Survivor spoiler: Σε αυτή την ομάδα μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Σε αυτή την ομάδα μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Νέες αφίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor! Σκοπός να πάρει νέα πνοή το παιχνίδι και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν πέσει αρκετά μετά την έναρξη του MasterChef (δείτε τα ποσοστά). Δυο από τα ονόματα θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρού Χρυσαειδή.

Ο Τζέιμς μάλιστα παρόλο που στην αρχή έλεγε πως δεν θα μπει ξανά στο παιχνίδι μετά την τελευταία του συμμετοχή, τελικά το ποσό που του πρόσφεραν είναι τόσο μεγάλο που "λύγισε" και σε λίγο θα πατήσει το πόδι του στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ήδη μάλιστα έχει δώσει την πρώτη του συνέντευξη πριν την είσοδο του.

Επίσης και η Σταυρούλα όπως έχει δηλώσει, δέχτηκε πολύ καλή πρόταση από την Ατζούν Μίντια και να μπει ξανά στο παιχνίδι και να αγωνιστεί στους στίβους μάχης. Στην συνέντευξη της μάλιστα ήταν αρκετά αιχμηρή κατά της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Σε ποιες ομάδες του Survivor μπαίνουν Τζέιμς και Σταυρούλα

Survivor spoiler Τζέιμς Καφετζής Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ο Τζέιμς λοιπόν με την Σταυρούλα, είναι οι πρώτοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι και πολύ πιθανόν την είσοδο τους να την δούμε την Κυριακή 11/2, αφού με τις αποχωρήσεις οι παίκτες των ομάδων μειώνονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο κάποτε Μαχητές... θα μπουν στους Μαχητές! Άλλωστε θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε Τζέιμς VS Αλέξη και Σταυρούλα VS Δαλάκα και Ασημίνα. Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Επίσης, οι Μαχητές βλέπουν την μια αποχώρηση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα κιόλας να μην κερδίζουν νίκη και να είναι νηστικοί μια εβδομάδα. Με την είσοδο των δυο αυτών πολύ δυνατών παικτών θα δυναμώσουν αγωνιστικά.