Survivor: Είναι Άγιο Δομίνικο 5 εβδομάδες - Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Και να φύγει τώρα, κερδισμένη θα γυρίσει στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Είναι Άγιο Δομίνικο 5 εβδομάδες - Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Ασημίνα Χατζηανδρέου

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μπήκε φέτος για τρίτη φορά μέσα στο Survivor. Η πρώτη φορά ήταν στον 5ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και η δεύτερη στο All Star όπου αποβλήθηκε έπειτα από παραβίαση των κανονισμών με την κατηγορία πως έφαγε κρυφά και χρησιμοποίησε κινητό.

Μετά την αποβολή της και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, κατηγόρησε με την σειρά της την παραγωγή του Ατζούν πως την κρατούσε στο ξενοδοχείο παρά την θέληση της (δείτε την συνέντευξη της), ενώ διέψευσε πως έφαγε και έκανε χρήση κινητού. Από πλευρά της ωστόσο και η παραγωγή είχε απαντήσει καταλλήλως.

Όπως φαίνεται όμως - αφού είναι ήδη 5 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο - τα βρήκε με τόσο με την παραγωγή όσο και με τον Ατζούν και άφησαν πίσω τους τις διαμάχες και τα εξώδικα. Μάλιστα, έκανε δυνατό χρηματικό deal για την τρίτη της συμμετοχή στο Survivor.

Τόσα χρήματα παίρνει εβδομαδιαίως από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όπως έχει κυκλοφορήσει στα sites και τα social media, η Ασημίνα Χατζηανδρέου συμφώνησε να παίρνει κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι 7.000 ευρώ. Άρα μέχρι αυτή που διανύουμε τώρα έχει συγκεντρώσει 35.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα!

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Λίγα λόγια για την Ασημίνα

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Υπήρξε ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα και πλέον είναι Sports Manager. Της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όριά του και σύμφωνα με την ίδια, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Δείτε επίσης: Όχι κι άσχημα! Αυτά τα χρήματα πήρε ο Rob James Seymour από το παιχνίδι

Αποτελεί το… «βουνό» του Survivor και επιστρέφει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο (2022 και 2023) με δυνατή ψυχολογία και καθόλου άγχος. Της έχουν λείψει τα αγωνίσματα στους στίβους μάχης και εκεί ακριβώς θα τα δώσει όλα για το καλό της ομάδας της. Τι θα της λείψει περισσότερο από την Ελλάδα; Φυσικά, οι δικοί της άνθρωποι.