Survivor spoiler: Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή – Αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM η μία

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις τους στην κάμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή – Αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM η μία

Πέρα από τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που ήταν γνωστό πως ετοιμάζονται ήδη να ριχτούν στους στίβους μάχης του Survivor, τρεις νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι από την ερχόμενη Κυριακή μάλιστα. Έχουν σφραγίσει το εισιτήριό τους και βρίσκονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο λόγος για τον Θανάση Τουρκογεώργο, τον Κώστα Βουγιουκαλάκη και την Έλενα Αμανατίδου. Αν το τελευταίο επώνυμο σας ακούγεται γνώριμο, πρόκειται για την αδερφή της Άννας Αμανατίδου, που είχε λάβει συμμετοχή στο GNTM πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα, όταν επιβεβαιώθηκε το όνομα της Έλενας Αμανατίδου, η Άννα την ανέβασε σε στόρι λέγοντας: «Μπήκε το μικρό μου ελάφι στο Survivor. Θα είμαστε μπροστά από την τηλεόραση με αγωνία να σε καμαρώνουμε να βάζεις τα δυνατά σου σε κάθε στίβο μάχης. Είσαι η μαχήτριά μας».

Δείτε επίσης: Άγγελος Γεωργουδάκης: «Είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Οι πρώτες δηλώσεις των νέων παικτών του Survivor

Λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο, οι τρεις νέοι παίκτες που πρόκειται να μπουν στο Survivor έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα. Δείτε τι είπαν:

  • Θοδωρής Τουρκογεώργος: «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος και ανυπομονώ. Η γυναίκα μου με παρακίνησε να δηλώσω συμμετοχή. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, με κάποιους θα τα πάω καλά, με άλλους όχι. Σίγουρα με τα κορίτσια της μπλε ομάδας δεν θα είμαι και τόσο φιλικός μαζί τους. Έχουν δείξει ότι ο χαρακτήρας τους δεν ταιριάζει με τον δικό μου. Θα ήθελα να κοντραριστώ με τον Σάββα απ' την κόκκινη ομάδα στον στίβο μάχης και απ' την μπλε με τον Φάνη, εξαιρετικοί παίκτες. Είμαι απλός, λιτός και απέριττος».
  • Έλενα Αμανατίδου: «Έχω τεράστια αγωνία και λίγο άγχος για το άγνωστο. Αγωνιώ. Γενικά το ήθελα πάντα, σαν project μ' άρεσε πολύ να το βλέπω απ' το σπίτι, ζήλευα τις πίστες. Ήθελα να δω αν θα αντέξω αγωνιστικά σε αυτές τις συνθήκες και δήλωσα συμμετοχή. Έπαθα σοκ όταν με πήραν τηλέφωνο. Ο μπαμπάς μου τρελάθηκε και το θέλει full, γιατί είναι φανατικός. Θα ήθελα να ανταγωνιστώ τη Δαλάκα, που είναι θρύλος. Κι ας χάσω δεν πειράζει! Είμαι υπομονετική, όταν βάλω κάτι στόχο το κυνηγάω και έχω αξιοπρέπεια».
  • Κώστας Βουγιουκαλάκης: «Δεν έχω καθόλου άγχος για κάποιο λόγο, είμαι πολύ cool, πανέτοιμος. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο το είπα ήταν η μητέρα μου. Ήξερε ότι το ήθελα κι εγώ, χάρηκε. Την Ασημίνα δεν μπορώ, δεν ξέρω αν θα τα πήγαινα καλά. Αλλά μ' αρέσει ο Σάββας, ο Γιάννης Περπατάρης, η Δώρα, θα έκανα παρέα μαζί τους. Θέλω να κοντράρομαι με καλούς αγωνιστικά παίκτες, όπως ο Σάββας. Είμαι δυναμικός, ειλικρινής και πεισματάρης».