Survivor trailer 11/2: «Αποκλείεται!», «Θέλω να δω τα μούτρα Παππά, Ασημίνας & Δαλάκα» - Ουρλιαχτά στην παραλία με αυτό που θα αντικρίσουν

Η στιγμή που περίμεναν όλοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 11/2: «Αποκλείεται!», «Θέλω να δω τα μούτρα Παππά, Ασημίνας & Δαλάκα» - Ουρλιαχτά στην παραλία με αυτό που θα αντικρίσουν

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ένα νέο επεισόδιο του Survivor θα προβληθεί, κάνοντας την αρχή για μία εβδομάδα γεμάτη ένταση και πολύ πολύ ανταγωνισμό ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα. Κι αυτό γιατί; Έχουμε νέες αφίξεις! Καιρό τώρα γνωρίζαμε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Τζέιμς Καφετζής, όμως επιτέλους ήρθε η στιγμή που θα τους δούμε εν δράσει.

Στο trailer που δημοσιεύθηκε πριν από λίγη ώρα ακούγονται φωνές στην παραλία με το που θα τους δουν, πράγμα για το οποίο η Μαριλίνα ανυπομονούσε, αφού εξομολογείται στην κάμερα του ΣΚΑΙ: «Θέλω να δω τα μούτρα του Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον Τζέιμς και την Σταυρούλα».

Όλα όσα θα δούμε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής 11/2

Θα αγωνιστούν κανονικά και θα παρακολουθήσουν και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου ίσως χρειαστεί και να ψηφίσουν, ανάλογα με το ποια ομάδα θα χάσει και σε ποια θα βρίσκονται εκείνοι. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για δύο πολύ καλούς αγωνιστικά παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν όποιον έχουν απέναντί τους να πεινάσει.

Δείτε επίσης: Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής στην πρώτη του ανάρτηση από Άγιο Δομίνικο, «Βρήκα ήδη τον λόκαλ μου...» - Το σχόλιο της Χρυσαειδή

Σε ποια ομάδα θα μπουν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο κάποτε Μαχητές... θα μπουν στους Μαχητές! Άλλωστε θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε Τζέιμς VS Αλέξη και Σταυρούλα VS Δαλάκα και Ασημίνα. Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Επίσης, οι Μαχητές βλέπουν την μια αποχώρηση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα κιόλας να μην κερδίζουν νίκη και να είναι νηστικοί μια εβδομάδα. Με την είσοδο των δυο αυτών πολύ δυνατών παικτών θα δυναμώσουν αγωνιστικά.