Survivor 2024 - Τα βιογραφικά των 4 νέων παικτών και η απουσία που προβληματίζει

Ποιος θα πάρει τη νίκη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Τα βιογραφικά των 4 νέων παικτών και η απουσία που προβληματίζει

Ανατροπές θα φέρει το σημερινό επεισόδιο, αφού ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις νέοι παίκτες έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα και παίρνουν θέση στους στίβους μάχης του Survivor. Τζέιμς Καφετζής, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Έλενα Αμανατίδου και Θοδωρής Τουρκογεώργος θα μοιραστούν σε Μαχητές και Διάσημους, διεκδικώντας με τη σειρά τους το τελικό έπαθλο.

Μάλιστα ήταν να βρίσκεται στο πλευρό τους ο Κώστας Βουγιουκαλάκης, μάλιστα είχε κάνει δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ωστόσο τελικά δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με την συμμετοχή του. Είναι πολύ πιθανό, να μην τον δούμε καθόλου ούτε στην πορεία του ριάλιτι.

Δείτε επίσης: Σωτήρης Λαμάι: «Είναι μια πεντάδα... Η Χρύσα, η Μαριλίνα, ο...» - Έβγαλε στη φόρα την κλίκα που "ελέγχει" την μπλε ομάδα του Survivor

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους 4 Survivors που μπαίνουν απόψε στις δύο ομάδες:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Έλενα Αμανατίδου

  • Ηλικία: 25 ετών
  • Ιδιότητα: Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Στίβου 100μ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ. Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της.... Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο! Έρχεται για να δοκιμάσει τα όρια της, να τα ξεπεράσει και στο τέλος να κατακτήσει το έπαθλο.

Θοδωρής Τουρκογέωργος

  • Ηλικία: 30 ετών
  • Ιδιότητα: Fitness Manager

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές... πάνες στη νεογέννητη κόρη του!

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Σταυρούλα Χρυσαειδή

  • Ηλικία: 27 ετών
  • Ιδιότητα: Πρωταθλήτρια Στίβου 200μ.

Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία να ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική, ωστόσο ο στίβος την κέρδισε. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. Το άθλημά της είναι το στιπλ, δηλαδή δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια. Ως πρωταθλήτρια πανελληνίων πρωταθλημάτων απέδειξε στο Survivor 2022 και στο Survivor All Star πως ο στίβος μάχης είναι κάτι εύκολο για εκείνη. Πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε κάτι άλλο, την επιχειρηματικότητα, και μαζί με τον φίλο της και πρώην παίκτη Survivor Νίκο Γιάννη άνοιξαν ένα café. Στο All Star κατέκτησε την 6η θέση, φέτος είδε ότι το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, με τους νέους κανόνες μετράει μόνο η αγωνιστικότητα, οπότε τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να φτάσει στο στόχο της, το μεγάλο έπαθλο.

Τζέιμς Καφετζής

  • Ηλικία: 27 ετών
  • Ιδιότητα: Επιχειρηματίας

O James Καφετζής είναι 27 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Αγαπά πολύ τα ταξίδια, πρόσφατα μάλιστα έμεινε ένα μήνα στο Τόκιο όπου εξασκήθηκε στην τέχνη του Sushi Chef. Aποτελεί, αναμφισβήτητα, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 2021 για το μυαλό, τη στρατηγική αλλά και την αγωνιστικότητα του και φέτος επιστρέφει δυναμικά για να συζητηθεί και πάλι. Το 2021 αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά φέτος έρχεται να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στην μέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Έλενα Αμανατίδου αποκαλύπτει για τα φλερτ μετά το Survivor: «Απ' το κινητό όλοι καλοί είναι, από κοντά δεν ήρθε κανείς»

Έλενα Αμανατίδου: «Ζητούσα από τον Θεό να γυρίσει τον χρόνο πίσω...» - Τα "καρφιά" της για Παππά, Δαλάκα και Γκέντσογλου

Άννα Αμανατίδου: «Σε αδίκησαν και πάνω που βρήκες τα πατήματά σου…» - "Κόλαφος" στην ανάρτησή για την αδερφή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Survivor 2024: «Αν είσαι μάγκας τον κέρδισες...» - "Δίκασαν" Χρυσαειδή και Χατζηγερωγίου την Κατερίνα Δαλάκα

Survivor 2024: Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Μαχητών

Survivor: Διεκδίκησε παραπάνω και από την Δαλάκα - Τα λεφτά που έταξε η παραγωγή στον Τζέιμς Καφετζή για μπει στο παιχνίδι

Τέλος το Survivor όπως το γνωρίζαμε - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα "παγώσει" Κόκκινους και Μπλε

Survivor highlights 11/2: "Ποταμός" ο Τζέιμς Καφετζής - Μπήκε στο παιχνίδι και "δίκασε" Παππά, Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Survivor 2024 - Αυτή η παίκτρια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor 2024: Αυτοί οι νέοι παίκτες έφεραν τη νίκη στον αποψινό (11/2) αγώνα ασυλίας