Survivor 2024: Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Μαχητών

Συστήθηκε στο κοινό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Μαχητών

Ένα νέο και ανατρεπτικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ξεκίνησε και απόψε 12/2. Οι νέες προσθήκες δεν σταματούν, ενώ οι χθεσινές αφίξεις των νέων παικτών δεν ήταν οι μόνες (δείτε εδώ τα lighlights 11/2). Ο Γιώργος Λιανός, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας κάλεσε τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε σήμερα στην ομάδα των μαχητών, καθώς υπήρχε μία ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες.

Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Μαχητών

«Η σχέση μου με τον αθλητισμό δεν είναι τόσο καλή γιατί είχα έναν τραυματισμό και πριν το τηλεφώνημα το τελευταίο βράδυ μου γύρισε το πόδι... Έχω ξεχωρίσει τον Φάνη Μπολέτση. Σήμερα θα ήθελα να ματσάρω τον λιγότερο ικανό παίκτη, να μπω ταπεινά. Πάμε να βρούμε τα πατήματά μας» ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο οι «Διάσημοι» μίλησαν και αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο την Ζωή Ασουμανάκη, που στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να καυτηριάσει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά όπως ξεκαθάρισαν, τα κριτήρια ήταν καθαρά αγωνιστικά.

Είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Φάνη και της Κατερίνας, και πλέον βρίσκεται υποψήφια για αποχώρηση. Το πρώτο όνομα που έδειξε η κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr είναι αυτό της Ζωής Ασουμανάκη.

Στις πρώτες της δηλώσεις δεν φάνηκε να συμφωνεί και τόσο με το αποτέλεσμα. «Στην αρχή δεν έδειξα καλό αγωνιστικό επίπεδο, μετέπειτα άλλαξε αυτό και φέρνω νίκες. Προς το παρόν πάντως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες της ομάδας. Δεν είμαι η πιο αδύναμη το τελευταίο διάστημα», είπε μεταξύ άλλων.

undefined

Δείτε το βιογραφικό της γοητευτικής παίκτριας:

Κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022». Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ. Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!