Survivor 2024: «Αν είσαι μάγκας τον κέρδισες...» - "Δίκασαν" Χρυσαειδή και Χατζηγερωγίου την Κατερίνα Δαλάκα

«Αν θες να γίνεις MVP πάρε τον πιο δυνατό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Αν είσαι μάγκας τον κέρδισες...» -

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην καλύβα των μαχητών, στο αποψινό 12/2, επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, μετά την υποψηφιότητα της Ζωής Ασουμανάκη στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ) αλλά και την προσπάθεια της Κατερίνας Δαλάκα να αναδειχθεί σε MVP παίκτρια.

Τα "καρφιά" των μαχητών για την Κατερίνα Δαλάκα

Στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, εξέφρασαν την διαφωνία τους σχετικά με τον τίτλο της παίκτριας της κόκκινης ομάδας, καθώς όπως είπαν δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό να παίρνεις έναν τέτοιο τίτλο ματσάροντας αδύναμους παίκτες.

«Αν θες να γίνεις MVP πάρε τον πιο δυνατό, παίξτον στα ίσα και αν είσαι μάγκας τον κέρδισες» είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

«Η Δαλάκα μάλλον ξέχασε πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Δεν έχω κάψα να τρέχω μαζί, αλλά αυτή έχει μάλλον. Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ’ όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι «βασίλισσα του Survivor», μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το ‘χεις και καμάρι» είπε από την πλευρά της η Χρύσα.

Ο νέος παίκτης των Μαχητών

Ωστόσο στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, απόψε είδαμε την είσοδο του Γιώργου Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε σήμερα στην ομάδα των μαχητών, καθώς υπήρχε μία ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες.

«Η σχέση μου με τον αθλητισμό δεν είναι τόσο καλή γιατί είχα έναν τραυματισμό και πριν το τηλεφώνημα το τελευταίο βράδυ μου γύρισε το πόδι... Έχω ξεχωρίσει τον Φάνη Μπολέτση. Σήμερα θα ήθελα να ματσάρω τον λιγότερο ικανό παίκτη, να μπω ταπεινά. Πάμε να βρούμε τα πατήματά μας» ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας.