Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα (12/2)

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα (12/2)

Έναν συγκλονιστικό αγώνα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 12/2 στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Οι μαχητές φάνηκαν από την αρχή αρκετά αποφασισμένοι να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία για αυτή την εβδομάδα καθώς ήδη από το ξεκίνημα οι μπλε ομάδα προηγήθηκε με τεράστια διαφορά.

Ωστόσο νωρίτερα, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα o Γιώργος Λιανός, κάλεσε τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε σήμερα στην ομάδα των μαχητών, καθώς υπήρχε μία ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες (δείτε εδώ τι είπε ο νέος μαχητής).

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα

Παρά το γεγονός, ότι οι Διάσημοι πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να μην είναι εκείνοι που θα κληθούν να ψηφίσουν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, δεν τα κατάφεραν, με τους μαχητές να προηγούνται και το σκορ να λήγει στα 12-4.

Τα "καρφιά" των μαχητών για την Κατερίνα Δαλάκα

Στην αρχή του αποψινό επεισοδίου, στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, εξέφρασαν την διαφωνία τους σχετικά με τον τίτλο της παίκτριας της κόκκινης ομάδας, καθώς όπως είπαν δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό να παίρνεις έναν τέτοιο τίτλο ματσάροντας αδύναμους παίκτες.

«Αν θες να γίνεις MVP πάρε τον πιο δυνατό, παίξτον στα ίσα και αν είσαι μάγκας τον κέρδισες» είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

«Η Δαλάκα μάλλον ξέχασε πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Δεν έχω κάψα να τρέχω μαζί, αλλά αυτή έχει μάλλον. Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ’ όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι «βασίλισσα του Survivor», μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το ‘χεις και καμάρι» είπε από την πλευρά της η Χρύσα.