Survivor trailer 13/2: Απόψε πέφτουν οι μάσκες κι ανοίγουν τα στόμα - Η Κατερίνα Δαλάκα "ξεγυμνώνει" τον Τζέιμς Καφετζή

«Παγωμένη» η Σταυρούλα στο συμβούλιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 13/2: Απόψε πέφτουν οι μάσκες κι ανοίγουν τα στόμα - Η Κατερίνα Δαλάκα

Η αποκαθήλωση της δυνατής - μέχρι στιγμής - Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε με το που πάτησαν το πόδι τους στο Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Τζέιμς Καφετζής. Οι συγκεκριμένοι δυο παλιοί παίκτες φαίνεται πως είναι μια αρκετά θετική προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών που από την Κυριακή που μας πέρασε είναι άχαστη.

Η Σταυρούλα έχει προκαλέσει ταραχή στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι κάτι που φαίνεται, και ο Τζέιμς συναγωνίζεται τον Αλέξη Παππά στο... ανακάτεμα! Μετά από δυο σερί ήττες οι Κόκκινοι δεν θα πάνε με πολύ ψυχολογία απόψε στο παιχνίδι της τρίτης και τελευταίας ασυλίας της εβδομάδας. Είναι δεδομένο αυτό.

Δείτε επίσης: Survivor: Η αλήθεια που κρύβει η παραγωγή - Τι έχει συμβεί με τον Βουγιουκαλάκη και "εξαφανίστηκε" από το παιχνίδι

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει!) Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την Ζωή Ασουμανάκη και την Όλγα Πηλιάκη; (δείτε εδώ!) Στο συμβούλιο σήμερα θα ειπωθούν πολλά με πρωταγωνιστές πάλι Τζέιμς και Σταυρούλα... Λογικά θα έχουμε και μια ξαφνική αποχώρηση... (δείτε εδώ ποιος φεύγει και γιατί).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor