Survivor spoiler 13/2: ΜΑΚΕΛΕΙΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Τώρα θα γίνει της τρελής!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 13/2: ΜΑΚΕΛΕΙΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Έπρεπε να γίνουν νέες προσθήκες τελικά για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον ξανά το παιχνίδι! Η αλήθεια είναι πως το Survivor ξεκίνησε δυναμικά φέτος αλλά από ένα σημείο και μετά οι συνεχόμενες ήττες των Μπλε και νίκες των Κόκκινων εμάς σαν τηλεθεατές μας έκαναν να βαριόμαστε γιατί τα πράγματα ήταν λίγο δεδομένα! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως, που ξέρει, πέταξε μέσα Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλα Χρυσαειδή και τάραξε εντελώς τα νερά!

Από την Κυριακή (18/2), λοιπόν, που προστέθηκαν νέοι παίκτες ξεκίνησε η αναβάθμιση των Μαχητών μιας και πήραν την πρώτη τους νίκη (σε ασυλία και φαγητό παρακαλώ) μια νίκη που είχαν καιρό να δουν αφού η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια αποτυχία για εκείνους. Η καλή ψυχολογία που έχουν πλέον τους βοήθησε να κερδίσουν και την χθεσινή δεύτερη ασυλία της εβδομάδας αναγκάζοντας τους Κόκκινους να γίνουν μαλλιά κουβάρια και να βγάλουν στον τάκο 2 συμπαίκτες τους, στην προκειμένη την Ζωή Ασουμανάκη και την Όλγα Πηλιάκη.

Δείτε επίσης: Survivor: Η αλήθεια που κρύβει η παραγωγή - Τι έχει συμβεί με τον Βουγιουκαλάκη και "εξαφανίστηκε" από το παιχνίδι

Απόψε έχουμε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας - Ποια Survivor ομάδα θα την κερδίσει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές και 100% επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr οι Κόκκινοι δεν λένε να ανακάμψουν! Τα θέματα που τους προβληματίζουν είναι πολλά και η ιστορία έχει δείξει όντως πως το ψυχολογικό κομμάτι μπορεί να σε επηρεάσει 100% στον στίβο μάχης. Οι Μπλε, λοιπόν, θα πάρουν και την τρίτη ασυλία της εβδομάδας! Άρα οι Κόκκινοι έχουν να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους! Ποιος θα είναι αυτός; (δείτε εδώ το όνομα!)

Μην ξεχνάμε πως έχουμε και τον MVP παίκτη... Αυτό κι αν θα έχει φουλ ενδιαφέρον...