Survivor spoiler 13/2: ΧΑΛΑΣΜΟΣ! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Ποιος βγαίνει MVP και γιατί την επιλέγει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 13/2: ΧΑΛΑΣΜΟΣ! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Τρίτο αγώνισμα ασυλίας απόψε 13/2 στο Survivor, και ειδικά οι Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να κερδίσουν, καθώς ήδη έχουν χάσει τις 2 και έχουν ψηφίσει δυο γυναίκες τους για αποχώρηση. Οι Μπλε από την άλλη έχουν δει άσπρη μέρα, αφού με Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή, επιτέλους έφαγαν και κάτι άλλο εκτός από καρύδα και αλεύρι.

Όπως θα παρακολουθήσουμε σήμερα (δείτε το trailer) η αποκαθήλωση της δυνατής - μέχρι στιγμής - Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε με το που πάτησαν το πόδι τους οι δυο παλιοί παίκτες.... Η Σταυρούλα έχει προκαλέσει ταραχή στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και είναι κάτι που φαίνεται, ενώ ο Τζέιμς συναγωνίζεται τον Αλέξη Παππά στο... ανακάτεμα!

Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor

Μετά από δυο σερί ήττες οι Κόκκινοι δεν θα πάνε με πολύ ψυχολογία απόψε στο παιχνίδι της τρίτης και τελευταίας ασυλίας της εβδομάδας. Είναι δεδομένο αυτό. Όπως μάλιστα σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα χάσουν το αγώνισμα με αποτέλεσμα να ψηφίσουν ακόμα μια γυναίκα εκτός της Ζωής Ασουμανάκη και της Όλγας Πηλιάκη (δείτε εδώ ποια θα είναι)

Στο συμβούλιο του Survivor σήμερα θα ειπωθούν πολλά με πρωταγωνιστές πάλι Τζέιμς και Σταυρούλα... Λογικά θα έχουμε και μια ξαφνική αποχώρηση... (δείτε εδώ ποιος φεύγει και γιατί), ενώ ο MVP παίκτης θα βγάλει στον τάκο ακόμα μια παίκτρια από την Κόκκινη ομάδα.

Ο MVP παίκτης λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι ο ο Φάνης Μπλέτσης, ο οποίος καταλαβαίνετε όλοι ποια θα ψηφίσει! Μα την μεγάλη του αδυναμία, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor spoiler 13/2 Φάνης Μπολέτσης

Αυτό σημαίνει πως αύριο Τετάρτη 14/2 Ασημίνα, Όλγα, Ζωή και Μαρία θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι!

UPDATE 20:53 Ενδέχεται να έχουμε επικράτηση διάσημων τελικά και η Μαρία Αντωνά να δωθεί υποψήφια απο MVP!