Survivor 2024: «Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;» - Έβαλε φιτιλιές ο James σε Δαλάκα και Χατζηανδρέου

«Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;» - Έβαλε φιτιλιές ο James σε Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Έναν μικρό χαμό έχει προκαλέσει η δήλωση του James Καφετζή, για το γεγονός, ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την είσοδό της στο Survivor, ανέβασε αγωνιστικά την μπλέ ομάδα και έκανε την Δαλάκα και την Χατζηανδρέου να τρέμουν (δείτε τι είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας).

Survivor: Οι δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατηανδρέου

Για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρθηκαν στην προσωπικές τους συνεντεύξεις οι δύο παίκτριες των Διασήμων. Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα ανάφερε ότι δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψην της τα λεγόμενα του παίκτης των Μαχητών καθώς όπως είπε υποτίμησε όλες τις κοπέλες της ομάδας.

«Ο James ήρθε, όπως πάντα διαβασμένος, με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε. Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει».

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως υποβιβάζει τα κορίτσια της αντίπαλης ομάδας το γεγονός ότι αποθεώνουν την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της Μπλε ομάδας. Η Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, όταν εγώ και η Δαλάκα κάναμε το πάρτι, τη φιέστα". Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική.

Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», είπε η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.