Survivor highlights 13/2: Παίκτης αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας - Ακόμη ένας φοβάται μήπως γυρίσει Ελλάδα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 13/2: Παίκτης αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας - Ακόμη ένας φοβάται μήπως γυρίσει Ελλάδα

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 13/2 επεισόδιο του Survivor, ένας παίκτης αποχώρησε ξαφνικά από το παιχνίδι, ενώ αναδείχθηκαν ακόμα 2 υποψήφιες προς αποχώρηση...

Αναλυτικά τα 13/2 highlights του Survivor

«Προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω...» - "Καταπέλτης" η Χρυσαειδή για Χατζηανδρέου

Στην προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την αλλαγή στην συμπεριφορά της όταν έμαθε ότι θα μπει στην ομάδα των μαχητών.

«Όταν ανακοινώθηκε ότι εγώ και ο James θα μπούμε στο παιχνίδι, απ’ ότι μου είπαν τα κορίτσια, η Ασημίνα τις έπιασε και ήταν λίγο πιο γλυκιά μαζί τους, μιλούσε ξαφνικά, ενώ δεν τους μιλούσε πριν. Υπήρχε αυτό το κλίμα και προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 12/2: Σπάραξε στο κλάμα η Ασημίνα - Η γυναίκα από τους Διάσημους που κινδυνεύει να φύγει

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν νομίζω ότι το έχω κάνει. Σε όλα τα ματσαρίσματα έχω κοιτάξει τα κορίτσια να πάρουν πόντους, πιο πολύ αυτές, απ’ ότι εγώ. Όταν παίζω εγώ συνέχεια με την Ασημίνα και την Δαλάκα, θεωρώ ότι δεν κοιτά τον εαυτό μου, κοιτάω το γυναικείο κομμάτι, κοιτάω όλη την ομάδα. Θα μπορούσα κι εγώ να παίρνω εύκολους πόντους, όπως παίρνουν άλλοι παίκτες», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;» - Έβαλε φιτιλιές ο James σε Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Έναν μικρό χαμό έχει προκαλέσει η δήλωση του James Καφετζή, για το γεγονός, ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την είσοδό της στο Survivor, ανέβασε αγωνιστικά την μπλέ ομάδα και έκανε την Δαλάκα και την Χατζηανδρέου να τρέμουν.

Για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρθηκαν στην προσωπικές τους συνεντεύξεις οι δύο παίκτριες των Διασήμων. Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα ανάφερε ότι δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψην της τα λεγόμενα του παίκτης των Μαχητών καθώς όπως είπε υποτίμησε όλες τις κοπέλες της ομάδας.

«Ο James ήρθε, όπως πάντα διαβασμένος, με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε. Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει».

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως υποβιβάζει τα κορίτσια της αντίπαλης ομάδας το γεγονός ότι αποθεώνουν την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της Μπλε ομάδας. Η Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, όταν εγώ και η Δαλάκα κάναμε το πάρτι, τη φιέστα". Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική.

Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», είπε η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας ασυλίας, που ήταν τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Οι διάσημοι θέλησαν να πάρουν το "αίμα" τους πίσω προκειμένου να μην χρειαστεί να ψηφίσουν και τρίτη παίκτρια από την ομάδα τους.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε δεν κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι για ακόμη μία φορά οι Μαχητές πανηγύρισαν την νίκη τους αλλά και την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός στην συνέχεια ανακοίνωσε τον MVP παίκτη που δεν ήταν άλλος από τον Φάνη Μπολέτση.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την ξαφνική αποχώρηση παίκτη πριν προλάβει να μπει

Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε το βράδυ ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δήλωσε στους παίκτες ότι ο Κώστας Βουγιουκαλάκης, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Όπως εξήγησε, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης πέρασε όλα τα τεστ για να μπει στο παιχνίδι, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ριάλιτι επιβίωσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει σε κανένα από τα αγωνίσματα (δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί).

Αυτές είναι οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση

Μετά από μία σύντομη ψηφοφορία, οι κόκκινοι ανέδειξαν την Μαρία Αντωνά να είναι εκείνη που θα αγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο MVP παίκτης, Φάνης Μπολέτσης ανακοίνωσε και το τεταρτο όνομα που ήταν εκείνο της Κατερίνας Δαλάκα.