Survivor 2024 – Το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες: H Σταυρούλα κορόιδευε την Ζωή

Την «έδωσε» στεγνά η Ασημίνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες: H Σταυρούλα κορόιδευε την Ζωή

Χωρίς καθόλου... αγάπη ξεκίνησε το αποψινό (14/2) επεισόδιο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Survivor. Οι συζητήσεις περιστρέφονταν κυρίως γύρω από την χθεσινή ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, που έφερε ως υποψήφιες την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Πηλιάκη (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωστόσο στο επίκεντρο δεν ήταν μόνο οι νέες υποψήφιες, αλλά και οι υπόλοιπες, με την Ζωή Ασουμανάκη συγκεκριμένα να μπαίνει στο στόχαστρο της Σταυρούλας Χρυσαειδή, και την αποκάλυψη έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η παίκτρια των «Κόκκινων» είπε χαρακτηριστικά σε συζητήσεις που έκαναν στην καλύβα: «Όταν έφυγε η Ζωή για να πάει να ψηφίσει, επειδή περπατάει βάσει του επαγγέλματός της, που είναι μοντέλο, η Σταυρούλα την κορόιδευε για τον τρόπο της».

Δείτε επίσης: Rob James Seymour: Χαμόγελα ευτυχίας λίγο μετά το Survivor - Οσονούπω θα το ανακοινώσουν επίσημα με την σύζυγό του

Η αντίδραση της Ζωής Ασουμανάκη μόλις άκουσε ότι την κορόιδευαν

Οι κοροϊδίες αυτές δεν έμειναν αναπάντητες από την Κρητικιά καλλονή, που μόλις άκουσε όσα ειπώθηκαν, δήλωσε στην κάμερα: «Καθόταν και με σχολίαζε στους υπόλοιπους συμπαίκτες της για τον τρόπο που περπατάω. Τι να πω γι' αυτό, ειλικρινά... Νιώθω λες και συναναστρέφομαι με παιδάκια, που προσπαθούν να πιαστούν απ' οτιδήποτε ανούσιο και παιδιάστικο για να έχουν να ασχολούνται με κάτι».

Η Ζωή Ασουμανάκη κατέληξε: «Έχω πάψει πλέον να ασχολούμαι με τους Μπλε, έχω καταλάβει τι είναι, δεν είναι ένας-δύο, παίρνει η μπάλα και όλη την υπόλοιπη ομάδα, γιατί πιστεύω ότι όλη η ομάδα συμμετέχει σε αυτό. Πραγματικά λυπάμαι, γιατί δεν είναι 15 χρονών. Είναι 25-30 και θα έπρεπε να έχουν μία πιο ώριμη συμπεριφορά»

Δείτε επίσης: Survivor trailer 14/2: Σπαραγμός και ανατριχίλα στον Άγιο Δομίνικο - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που "λυγίζει" τους παίκτες