Survivor 2024 – Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο, δείτε ποια παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα (14/2)

Δεν πήγαν καλά οι μονομαχίες...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο, δείτε ποια παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα (14/2)

Μεγάλη ένταση είχε ο σημερινός αγώνας του Survivor, με τέσσερις γυναίκες από την ομάδα των Διασήμων να μονομαχούν για την παραμονή τους στο νησί. Κατερίνα Δαλάκα, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη αγωνίστηκαν μέχρι τέλους, αλλά μόνο τρεις θα επιστρέψουν στην καλύβα, με μία εξ αυτών να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Οι δύο πρώτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σχετικά άνετα. Ανώτερες αγωνιστικά, και στους στόχους, επέστρεψαν στην εξέδρα των Διασήμων για να σταθούν δίπλα στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και να παρακολουθήσουν τη νικήτρια της μονομαχίας ανάμεσα στην Μαρία Αντωνά και τη Ζωή Ασουμανάκη. Η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα από την αρχή.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη, της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

3-0 το αρχικό σκορ, και παρότι στην αρχή η Μαρία έφτασε στο τελευταίο τοτέμ, η Ζωή κατάφερε να μειώσει και να πάρει δύο νίκες. Μένει άγνωστο πόσο βοήθησαν οι συμβουλές της coach Ασημίνας, που εμψύχωνε την πρώτη, αλλά στο τέλος η Μαρία Αντωνά ήταν η νικήτρια. Το σημερινό αγώνισμα δεν είχε εκπλήξεις, καθώς το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει για το αποτέλεσμα. Παρά την προσπάθεια από την πλευρά της Ζωής τελικά δεν κατάφερε παρά να φτάσει στο 4-2.

8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor

  1. Η Ζωή Ασουμανάκη είναι 22 ετών.
  2. Κατέχει τον τίτλο Miss International Greece 2023.
  3. Κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα.
  4. Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022».
  5. Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ.
  6. Ταυτόχρονα με το modelling η Ζωή Ασουμανάκη σπουδάζει διαιτολογία.
  7. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο.
  8. Έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο.