Survivor 2024 – Αυτή είναι η σχέση του Ντάνιελ Νούρκα: Η συγκινητική αφιέρωση, και το μήνυμα αγάπης

«Σε φιλώ και σε σκέφτομαι, η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Αυτή είναι η σχέση του Ντάνιελ Νούρκα: Η συγκινητική αφιέρωση, και το μήνυμα αγάπης

Αποκαλύψεις έγιναν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι. Ο άνθρωπος που ευχήθηκε στον Ντάνιελ Νούρκα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν ήταν άλλος από την σχέση του, με την Στεφανία να του στέλνει ένα αντικείμενο με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους, και να του ηχογραφεί ένα μήνυμα αγάπης.

Ο ηθοποιός συγκινήθηκε βλέποντας το δώρο της, λέγοντας: «Αυτό μου το είχε κάνει δώρο μετά την ημέρα των γενεθλίων μου. Είναι η φωτογραφία μας, το τραγούδι μας, και από πίσω έχει να σκανάρεις για να σε πάει στην πλατφόρμα και να το ακούσεις. “Πάμε μαζί” λέγεται».

Βέβαια αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στα τρυφερά λόγια της Στεφανίας, που είπε στον Ντάνιελ Νούρκα: «Αγάπη μου είμαι τόσο περήφανη για σένα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Συνέχισε να είσαι αληθινός στον εαυτό σου και να μην ξεχνάς πως οι δικοί σου άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι. Να θυμάσαι πως, αν και δεν είμαστε μαζί, και δεν μιλάμε, οι σκέψεις μου είναι πάντα μαζί σου. Μου λείπεις απίστευτα και στον Μαϊλούκο μας, σε περιμένουμε για όσο χρειαστεί. Άλλωστε, τι είναι έξι μήνες μπροστά σε μια ζωή; Απόλαυσέ το, σε φιλώ και σε σκέφτομαι, η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη, της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

Τα πειράγματα στον Ντάνιελ Νούρκα από τους συμπαίκτες του στο Survivor

Οι συμπαίκτες του υποκλίθηκαν στα γλυκά λόγια που του έστειλε, τόνισαν πως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, ενώ ο Αλέξης Παππάς παρατήρησε εύστοχα ότι κρυβόταν και μία... πρόταση πίσω από την αφιέρωση της αγαπημένης του, με όλους να γελάνε πονηρά. «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω», είπε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα, που στην πορεία βρήκε τα κατάλληλα λόγια: «Ελπίζω να είσαι υπερήφανη για μένα, βάζω τα δυνατά μου εδώ, να μου φιλήσεις τον Μάιλο. Όντως έξι μήνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε μία ζωή».