Survivor: Το παρελθόν που στιγμάτισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η σύντροφος του Χρήστου Δάντη

Λίγοι το γνωρίζουν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Το παρελθόν που στιγμάτισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η σύντροφος του Χρήστου Δάντη

Ασημίνα, «παλτό», «βουνό», αγαπημένη του Χρήστου Δάντη. Όπως κι αν την αποκαλέσει κανείς, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Η Ασημίνα είναι η καλύτερη παίκτρια του φετινού «Survivor» και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά τα επίσημα στατιστικά του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Φάνης Μπολέτσης, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του πρότζεκτ της ομάδας των «Μαχητών», κάνει ό,τι μπορεί κάθε εβδομάδα για να φτάσει τις επιδόσεις της Ασημίνας, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η παίκτρια από την ομάδα των «Διασήμων» απέδειξε σε όλους εκείνους που την κατέκριναν για την επιλογή της να μπει ξανά, για τρίτη φορά, στο παιχνίδι, πως είχε σοβαρό λόγο. Και αυτός ήταν να στεφθεί φέτος νικήτρια.

Άλλωστε και στο τρέιλερ του «Survivor» μεταξύ άλλων τόνιζε: «Στη ζωή μου δεν έχω μάθει απλά να παίζω, αλλά να κερδίζω». Μέχρι στιγμής λοιπόν, η 24χρονη πρώην ποδοσφαιρίστρια έχει συμμετάσχει σε 34 αγώνες από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι, από τους οποίους κέρδισε τους 29. Οι πέντε ήττες φυσικά και της κοστίζουν αλλά δεν το βάζει κάτω. Έχει αποφασίσει φέτος να σηκώσει την «κούπα» και να γεμίσει τον τραπεζικό της λογαριασμό με πολλές χιλιάδες ευρώ.

Θυμηθείτε πως στα «Survivor» του 2022 και το All Star αντίστοιχα, έναν χρόνο μετά, πολλές φορές είχε αφήσει το συναίσθημα να την επηρεάσει, χάνοντας έτσι τον αρχικό της στόχο. Πλέον όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της είναι μόνο το έπαθλο. Και ας λένε οι συμπαίκτες της πως ακολουθεί... σενάριο και η όποια κίνησή της είναι «ψεύτικη». Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέρει πολύ καλά τι κάνει!

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ποια είναι το χρυσό κορίτσι του «Survivor»

Γεννήθηκε το 1999 και οι σπουδές της αφορούσαν στην οργάνωση και τη διαχείριση του αθλητισμού. Από μικρή ασχολείται με το ποδόσφαιρο και μάλιστα έχει δραστηριοποιηθεί ως ποδοσφαιρίστρια στην Α΄ Εθνική, ενώ έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 200 μέτρα. Πλέον ασκεί τον ρόλο της sports manager. Της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όριά του και έχει δηλώσει πολλάκις πως είναι ανταγωνιστική. Το μόνο πράγμα που της έλειψε όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο ήταν οι γονείς της, στους οποίους και έχει τεράστια αδυναμία, ειδικά στον πατέρα της που είχε και μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Εξίσου πολύ όμως της έλειψε και ο αγαπημένος της Χρήστος Δάντης (ακούστε εδώ το ηχητικό μήνυμα που της έστειλε στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας)

Είναι μαζί 4 χρόνια και φαίνεται πως εκείνος τη στηρίζει με όλη του την καρδιά, παρόλο που τον αφήνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μόνο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη σε μια συναυλία του. Η Ασημίνα ανέβασε ένα τραγούδι της Πάολας που είχε τραγουδήσει εκείνος και τον είχε κάνει tag. Της απάντησε στο στόρι της και την επόμενη μέρα που είχε πάει για καφέ, της έστειλε μήνυμα να βγει έξω από την καφετέρια για να γνωριστούν. Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη αγάπη...

Θύμα bullying από μικρή

Η παίκτρια έχει αναφέρει στο παρελθόν: «Εχω δεχτεί bullying για τα κιλά μου, το οποίο με τρώει μέσα μου αλλά το προσπαθώ και δεν το αφήνω να με καταβάλλει. Γι’ αυτό σταμάτησα τον στίβο, γιατί ίσως να μην είμαι τόσο πειθαρχημένη για να μπορέσω να αντέξω τόσο πολύ και να τα καταφέρω. Μετά κατάλαβα πως είμαι καλή στο ποδόσφαιρο».