My Style Rocks (19/2): «Αυτό με έκανε να ντραπώ...» - Έκανε πασαρέλα και το καρτελάκι της αγοράς κρεμόταν όλη την ώρα! Έξαλλοι οι κριτές

Κάθε χρόνο θα υπάρχει μία παίκτρια που θα το ξεχάσει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks (19/2): «Αυτό με έκανε να ντραπώ...» - Έκανε πασαρέλα και το καρτελάκι της αγοράς κρεμόταν όλη την ώρα! Έξαλλοι οι κριτές

Στο My Style Rocks, όλα αυτά τα χρόνια προβολής του, έχει γίνει γνωστό πλέον πως όταν οι παίκτριες αφήνουν στα ρούχα τους τα ταμπελάκια από τα μαγαζιά από όπου τα αγόρασαν, οι κριτές αντιδρούν και αυτό επηρεάζει σίγουρα αρνητικά την βαθμολογία που βάζουν.

Παρόλα αυτά, πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που πέφτουν στην παγίδα και ξεχνούν να τα αφαιρέσουν. "Θύμα" αυτή τη φορά, στο σημερινό (19/2) επεισόδιο, ήταν η Ηρώ. Η ίδια απογοητεύτηκε από τον ίδιο της τον εαυτό και υποσχέθηκε πως δεν θα ξανασυμβεί.

Το σκηνικό με το ταμπελάκι που εκνεύρισε την επιτροπή του My Style Rocks

«Φτιάξε το ταμπελάκι, από το σακάκι, σε παρακαλώ...», είπε αρχικά, φανερά ενοχλημένη η Έβελυν Καζαντζόγλου (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφό της).

«Το ταμπελάκι κρέμεται», επισήμανε και ο Λάκης Γαβαλάς.

«Αυτό το καρτελάκι, δυστυχώς, με έκανε να ντραπώ και υπόσχομαι ότι δεν θα το ξαναδείτε από εμένα», δήλωσε έπειτα η παίκτρια στην προσωπική της συνέντευξη, λίγη ώρα μετά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks (8/2): «Τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο...» - Συγκίνησε με την εξομολόγησή της η Αμίνα Χακίμ

Το σπαγγάτο που άφησε άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 8/2 του My Style Rocks, υπήρξε μία παίκτρια η οποία μπορεί να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με το look που παρουσίασε, ωστόσο οι χορευτικές της κινήσεις στο πλατό του ΣΚΑΙ άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Θεοδώρα, η οποία στενοχώρησε τον Λάκη Γαβαλά με την απόδοσή της και επειδή εκείνος την είδε στα παρασκήνια να χορεύει, της ζήτησε να κάνει μία επίδειξη. Εκείνη τότε έπεσε στο πάτωμα και έκανε σπαγγάτο που της ήταν πιο εύκολο με τα ρούχα που φορούσε και τα χειροκροτήματα έπεσαν "βροχή".

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο που δήλωσε πως είχε χρόνια να δει κάτι τέτοιο και της ξύπνησαν αμέσως πολύ όμορφες και γλυκές αναμνήσεις!

Δείτε επίσης: «Άλλη μία χείλια και τσίτος σεζόν ξεκίνησε δυναμικά» - Η αποθέωση στον Λάκη Γαβαλά και η "χολή" στην παίκτρια που επέστρεψε για 2η φορά