Survivor 2024: Με σαφές προβάδισμα, αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία (19/2)

Πείσμωσαν και μπήκαν με φορά στον αγώνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Με σαφές προβάδισμα, αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία (19/2)

Μέσα σε ένταση και περίεργο κλίμα εξελίσσεται η 7η εβδομάδα του Survivor, καθώς προηγήθηκε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στον Τζέιμς και την Ασημίνα, με έντονα «καρφιά» και από τις δύο πλευρές. Δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Οι εξελίξεις έξω από τους στίβους μάχης του Survivor έφεραν αλλαγές και μέσα στους στίβους μάχης, αφού όσα ειπώθηκαν φαίνεται να πείσμωσαν την παίκτρια των Κόκκινων, που μπήκε διψασμένη και τα έδωσε όλα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο χθεσινός αγώνας έληξε με μεγάλη νίκη των Μαχητών στην πρώτη ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι ψήφισαν το αναμενόμενο, τον νέο τους παίκτη, Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Την προηγούμενη εβδομάδα επίσης είχαν έρθει από ένα νικηφόρο σερί, καθώς κατάφεραν να κερδίσουν και τις τρεις ασυλίες, με την πρώτη τους ήττα να σημειώνεται στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας -αποτέλεσμα να φύγει η Ζωή Ασουμανάκη, μετά από μια σκληρή μάχη με τρεις συμπαίκτριές της.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 19/2: ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η ομάδα που κέρδισε απόψε στο Survivor

Παρά τα παραπάνω δεδομένα πάντως, φαίνεται ότι το πείσμα κατάφερε να φέρει την ανατροπή. Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για τους Μπλε, ωστόσο οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που μπήκαν με περισσότερο νεύρο στις δοκιμασίες και έφεραν την ισοφάριση στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας! Λίγες ώρες πριν, το youweekly.gr σας είχε μεταφέρει με επιτυχία το αποτέλεσμα της σημερινής μονομαχίας.

Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, μια αποχώρηση από την ομάδα τους, συναισθηματική φόρτιση μετά τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, μια ήττα και μια υποψηφιότητα οι Κόκκινοι στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν συμπαίκτη τους! Ποιος θα είναι αυτός; Το Youweekly.gr το ξέρει ήδη κι αυτό!