Survivor 2024 – Ντέρμπι μέχρι τέλους, κρίθηκε στον πόντο η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση (19/2)

Δέχτηκε την υποψηφιότητα χωρίς τσακωμούς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ντέρμπι μέχρι τέλους, κρίθηκε στον πόντο η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση (19/2)

Γυναικεία υπόθεση ήταν η σημερινή υποψηφιότητα στο Survivor. Μετά από ένα κερδοφόρο σερί, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για αποχώρηση έναν από τους συμπαίκτες τους, και χαρακτηριστικό είναι πως υπήρχε drama μεταξύ τους, αλλά όλοι τους συζήτησαν αντικειμενικά ποιοι άξιζαν να ψηφιστούν.

Με αυτό ως δεδομένο καταλαβαίνετε πως η Σταυρούλα ήταν... εκτός συναγωνισμού, αφού με την είσοδό της έχει δώσει ένα γερό μπουστάρισμα, που φάνηκε από τις πρόσφατες νίκες τους στις ασυλίες της εβδομάδας, αλλά άφησε περιθώρια για άλλες δύο παίκτριες, που παραδέχτηκαν ότι δεν είναι στα καλύτερά τους!

Άιρα και Μαριλίνα ήταν τα δύο ονόματα που βγήκαν περισσότερες φορές από την κάλπη του Survivor, με τις ψήφους να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι την τελευταία στιγμή, που σφραγίστηκε το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Άγρια κόντρα Ασημίνας και Τζέιμς: «Δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα σου...»

Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler για τη δεύτερη υποψήφια στο Survivor

Όπως σας είχε μεταφέρει το youweekly.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, η παίκτρια που ψηφίστηκε απόψε από τους Μπλε είναι η Μαριλίνα Βακονδίου! Αυτό σημαίνει, βέβαια, πως η εβδομαδιαία μάχη δεν κλειδώνει ακόμα ούτε σε αγόρι ούτε σε κορίτσι! Η τρίτη ασυλία θα δείξει πως θα τσουλήσει αυτή η μονομαχία...

«Είναι πολύ λογικό. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχω πέσει πάρα πολύ, δεν σταυρώνω νίκη. Δεν ξέρω τι έχω πάθει, δεν είμαι εγώ. Το προσπαθώ ψυχολογικά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, έπρεπε να ψηφιστώ», είπε με ψυχραιμία η δεύτερη υποψήφια στο Survivor.

Δείτε το βίντεο:

Μαριλίνα Βακονδίου

Ποια είναι ωστόσο η Μαριλίνα Βακονδίου; Δεν πρόκειται για μια απλή personal trainer! Η αγάπη της για το γυναικείο σώμα της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό! Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια. Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες! Οι δύσκολες αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια!


data-integration-id="40599v17l3cq6bgi"
data-playlist-id="v-cz9dn9xcqk3l">