Survivor highlights 19/2: Άγριος καβγάς Τζέιμς με Ασημίνα - Ο Λιανός ανακοίνωσε πως κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι η...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 19/2: Άγριος καβγάς Τζέιμς με Ασημίνα - Ο Λιανός ανακοίνωσε πως κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι η...

Ακόμα ένα ανταγωνιστικό Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 19/2 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ποιος κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Αναλυτικά τα 19/2 highlights του Survivor

Δείτε επίσης: Survivor trailer 20/2: «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο!» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού φέρνει τα πάνω κάτω

Άγρια κόντρα Ασημίνας και Τζέιμς: «Δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα σου...»

Συνέχεια στην 18/2 κόντρα που ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor έδωσαν χθες (19/2) ο Τζέιμς Καφετζής και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τον πρώτο να αφήνει σαφείς αιχμές για τους λόγους που βρέθηκε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την δεύτερη να απαντά σε έντονο ύφος.

«Είναι σαν να λέει ότι δεν αγαπάω τους γονείς μου, δεν μου αρέσει η ζωή μου, και να είμαι με τον σύντροφό μου, αλλά έρχομαι εδώ μέσα να έχω πείνα, κακουχίες, να βρέχομαι, να μην κοιμάμαι και να σπάω τα πόδια μου στους αγωνιστικούς χώρους. Εσύ θα κρίνεις τον λόγο που είμαι εδώ, όταν σε ρωτάω για ποιο λόγο είσαι εδώ; Λες ότι ήρθες για αγωνιστικούς λόγους, ενώ πριν παραδεχόσουν ότι δεν θα αγωνιστείς, και να μην σε πονούσε το χέρι σου; Κάθεσαι πέντε ώρες στον γιατρό, σαν να πίνεις καφέ και να βλέπεις ταινία», είπε αρχικά η Ασημίνα.

Για να συμπληρώσει: «Ο Τζέιμς έχει έρθει σε ένα αγωνιστικό παιχνίδι, και δεν το έχει καταλάβει. Θέλει να κάνει τα θεατρινίστικα που έκανε και το 2021. Μου δείχνει ξεκάθαρα ένα θέατρο. Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι ένα κακό reality, προσπαθεί να μας βάλει φυτιλιές, μπας και καταφέρει κάτι. Σίγουρα το να έρθει σε αυτό το παιχνίδι διαβασμένος δεν είναι ατού, ούτε αβαντάζ. Δεν χωράνε θεατρινισμοί, είμαι κάθετη, δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα το αν έφυγα απ' το σπίτι μου και στερούμαι τους γονείς μου, την αδερφή μου, τη γιαγιά μου, τον σύντροφό μου, κι εσύ θα μου πεις ότι δεν μου αρέσει η ζωή μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς, να έχω μία επιχείρηση όπως εσύ και να ξυπνούσα μία μέρα και να ήταν όλα ωραία, να μην είχα περάσει από δυσκολίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω κάνει όλες τις δουλειές, κι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος».

H απάντηση του Τζέιμς στα σχόλια της Ασημίνας

Δείτε επίσης: Survivor: Δυστυχώς - Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Φάνη Μπολέτση

Ο Τζέιμς από την πλευρά του απάντησε: «Το χθεσινό συμβούλιο γενικά ήταν λίγο περίεργο, κάποια σχόλιά μου δεν άρεσαν στην Ασημίνα, ειδικά όταν ανέφερα ότι απ' όταν ήρθε η Σταυρούλα δεν τα πάει τόσο καλά αγωνιστικά. Αρπάχτηκε και ξεκίνησε έναν μονόλογο, ότι δεν της αρέσει η ζωή της έξω, εκεί πέταξα κι εγώ ένα αιχμηρό σχόλιο, ότι δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το γύρισε ότι εγώ της είπα ότι δεν έχει ζωή έξω».

Και κατέληξε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, ξέρω πώς δουλεύει το κόλπο. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό εναντίον μου αργότερα, αλλά όπως λέει ένας παλιός σοφός, όλα είναι κατεγραμμένα».

Με σαφές προβάδισμα, αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Οι εξελίξεις έξω από τους στίβους μάχης του Survivor έφεραν αλλαγές και μέσα στους στίβους μάχης, αφού όσα ειπώθηκαν φαίνεται να πείσμωσαν την παίκτρια των Κόκκινων, που μπήκε διψασμένη και τα έδωσε όλα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο προχθεσινός αγώνας έληξε με μεγάλη νίκη των Μαχητών στην πρώτη ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι ψήφισαν το αναμενόμενο, τον νέο τους παίκτη, Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Την προηγούμενη εβδομάδα επίσης είχαν έρθει από ένα νικηφόρο σερί, καθώς κατάφεραν να κερδίσουν και τις τρεις ασυλίες, με την πρώτη τους ήττα να σημειώνεται στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας -αποτέλεσμα να φύγει η Ζωή Ασουμανάκη, μετά από μια σκληρή μάχη με τρεις συμπαίκτριές της.

Παρά τα παραπάνω δεδομένα πάντως, φαίνεται ότι το πείσμα κατάφερε να φέρει την ανατροπή. Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για τους Μπλε, ωστόσο οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που μπήκαν με περισσότερο νεύρο στις δοκιμασίες και έφεραν την ισοφάριση στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας! Λίγες ώρες πριν, το youweekly.gr σας είχε μεταφέρει με επιτυχία το αποτέλεσμα της σημερινής μονομαχίας.

Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, μια αποχώρηση από την ομάδα τους, συναισθηματική φόρτιση μετά τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, μια ήττα και μια υποψηφιότητα οι Κόκκινοι στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν συμπαίκτη τους! Ποιος θα είναι αυτός; Το Youweekly.gr το ξέρει ήδη κι αυτό!

Ντέρμπι μέχρι τέλους, κρίθηκε στον πόντο η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

Μετά από ένα κερδοφόρο σερί, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για αποχώρηση έναν από τους συμπαίκτες τους, και χαρακτηριστικό είναι πως υπήρχε drama μεταξύ τους, αλλά όλοι τους συζήτησαν αντικειμενικά ποιοι άξιζαν να ψηφιστούν.

Με αυτό ως δεδομένο καταλαβαίνετε πως η Σταυρούλα ήταν... εκτός συναγωνισμού, αφού με την είσοδό της έχει δώσει ένα γερό μπουστάρισμα, που φάνηκε από τις πρόσφατες νίκες τους στις ασυλίες της εβδομάδας, αλλά άφησε περιθώρια για άλλες δύο παίκτριες, που παραδέχτηκαν ότι δεν είναι στα καλύτερά τους!

Άιρα και Μαριλίνα ήταν τα δύο ονόματα που βγήκαν περισσότερες φορές από την κάλπη του Survivor, με τις ψήφους να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι την τελευταία στιγμή, που σφραγίστηκε το αποτέλεσμα.

Όπως σας είχε μεταφέρει το youweekly.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, η παίκτρια που ψηφίστηκε απόψε από τους Μπλε είναι η Μαριλίνα Βακονδίου! Αυτό σημαίνει, βέβαια, πως η εβδομαδιαία μάχη δεν κλειδώνει ακόμα ούτε σε αγόρι ούτε σε κορίτσι! Η τρίτη ασυλία θα δείξει πως θα τσουλήσει αυτή η μονομαχία...

«Είναι πολύ λογικό. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχω πέσει πάρα πολύ, δεν σταυρώνω νίκη. Δεν ξέρω τι έχω πάθει, δεν είμαι εγώ. Το προσπαθώ ψυχολογικά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, έπρεπε να ψηφιστώ», είπε με ψυχραιμία η δεύτερη υποψήφια στο Survivor.