Survivor: Δυστυχώς - Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Φάνη Μπολέτση

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Δυστυχώς - Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Φάνη Μπολέτση

Ο Φάνης Μπολέτσης γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στη δεύτερη γενιά των επιχειρηματιών του γνωστού Piu Verde στην περιοχή του Παπάγου. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρό και στο Suvrivor φέτος όπως έχει δηλώσει παίρνει μέρος για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Τα στατιστικά του, στην 7η εβδομάδα που το παιχνίδι βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, φυσάνε αλλά να που μια κακή στιγμή θα του στοιχίσει το σημαντικότερο μέσα στο ριάλιτι, το να τρέχει στους στίβους μάχης.

Τι συνέβη με τον Φάνη Μπολέτση

Ο Φάνης Μπολέτσης σε έναν πανηγυρισμό του μετά από νίκη του στο run τραυμάτισε το πόδι του και μεταφέρθηκε απευθείας στον γιατρό...

Όλοι εύχονταν να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί πρήστηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Όλοι απεύχονταν για την ακρίβεια να μην είναι σπάσιμο, κάτι που θα τον κρατούσε μακριά από τον στίβο μάχης για πολύ καιρό!

Στο χθεσινό 19/2 επεισόδιο, ωστόσο, το χειρότερο σενάριο για τον Φάνη Μπολέτση επιβεβαιώθηκε αφού με υπογραφεί γιατρού πρέπει να μείνει σίγουρα γι' αυτήν την εβδομάδα εκτός αγωνισμάτων και την επόμενη θα επανεξεταστεί η κατάστασή του κι αν είναι καλά θα παίξει, αν όχι όμως θα παραμείνει εκτός.

Η απομάκρυνση του Φάνη από τα αγωνίσματα, όπως φάνηκε εχθές, είχε πολύ αρνητικές επιδράσεις στην ομάδα του αφού έχασαν κι έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση... Ο παίκτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr νιώθει πολύ άσχημα που έχει τραυματιστεί και που ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του σε αυτή την ομάδα, αλλά παρά το γεγονός αυτό μπροστά στους συμπαίκτες του είναι πολύ υποστηρικτικός καθώς γνωρίζει πως το καλύτερο που έχει να κάνει στην προκειμένη περίπτωση είναι να τους μπουστάρει κι όχι να τους ρίξει περισσότερο...

Σήμερα Μπλε και κόκκινοι θα αγωνιστούν ξανά! Για να δούμε πως θα πάει αυτό...