My Style Rocks (20/2) - Έκπληκτη η Κατερίνα Καραβάτου με την 2η αποχώρηση: «Θα τα πούμε στα Χανιά...»

Δείτε την αντίδρασή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks (20/2) - Έκπληκτη η Κατερίνα Καραβάτου με την 2η αποχώρηση: «Θα τα πούμε στα Χανιά...»

«Μεγαλοπρέπεια» απαιτούσε το δεύτερο Gala του My Style Rocks όμως λίγες ήταν οι διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να φέρουν μία εικόνα που να ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη ήταν η νικήτρια της δεύτερης διαγωνιστικής εβδομάδας ενώ η Αγάπη Καραγκιοζίδη αποχώρησε από το My Style Rocks. Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Κατερίνα Καραβάτου της είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το περίμενα, πίστευα ότι οι βαθμολογίες σου θα ανέβαιναν με γεωμετρική πρόοδο. Εύχομαι καλή συνέχεια, εμείς θα τα πούμε στα Χανιά με την Αέλια και τον Αρίωνα που θα πιούμε bubble tea».

Δείτε το βίντεο:

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων δεν κατάφεραν να πείσουν την κριτική επιτροπή που είχε μεγάλες προσδοκίες για τις Red Carpet εμφανίσεις. Η Σιμόν βρέθηκε εκτός θέματος με την εμφάνισή της ενώ η βενετσιάνικη μάσκα ήταν ίσως το πιο λανθασμένο στοιχείο της εμφάνισής της. Η θεατρική παράσταση του Broadway φάνηκε να πηγαίνει καλύτερα για τη Ζέτα που απέσπασε θετικά σχόλια ενώ η Ανδριάνα απογοήτευσε με το φόρεμα που επέλεξε.

My Style Rocks
Η Αγάπη Καραγκιοζίδη αποχώρησε από το My Style Rocks

Δείτε επίσης: My Style Rocks (20/2): «Είναι ο πρώην μου», «Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;» - Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Η προσπάθεια της Αγάπης συγκίνησε την κριτική επιτροπή καθώς όμως τα λάθη ήταν αρκετά δεν κατάφερε να αποσπάσει την ανάλογη βαθμολογία. Με μεγαλοπρεπή στοιχεία ήταν η εμφάνιση της Ηρούς στο κόκκινο χαλί για τη «Γυναίκα της χρονιάς» ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση υπήρχαν αρκετά λάθη.

Νικήτρια στο My Style Rocks αυτής της εβδομάδας η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη

Το look της Φωτεινής δεν πέρασε ως διαχρονικό ενώ η «Μπι» με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της «Παναγίας των Παρισίων» πήρε «5» από την Ανδριάνα. Η εμφάνιση για τα Grammy που ετοίμασε η Νικολίνα φάνηκε… λίγη για την περίσταση.

My Style Rocks
Νικήτρια η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη

Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων νικήτρια της διαγωνιστικής εβδομάδας και των 2.500 ευρώ αναδείχθηκε η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση λόγω βαθμολογίας βρέθηκαν η Αμίνα Χακίμ, η Φωτεινή Μπαρνασά και η Αγάπη Καραγκιοζίδη.

Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες επέλεξαν στην πλειοψηφία να στηρίξουν με την ψήφο τους την Αμίνα που απουσίαζε για λόγους υγείας. Η Φωτεινή και η Αγάπη βρέθηκαν στη συνέχεια μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε την ψήφο του στην Αγάπη ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης επέλεξαν να παραμείνει στο διαγωνισμό η Φωτεινή.

My Style Rocks
Αγάπη και Φωτεινή μπροστά στην κριτική επιτροπή

Δείτε το βίντεο: