Survivor 2024 – Η Ασημίνα βλέπει εχθρούς στην ομάδα της και τα «χώνει» στη Σταυρούλα: «Έχει μένος με εμένα»

Συνεχίζεται η κόντρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Η Ασημίνα βλέπει εχθρούς στην ομάδα της και τα «χώνει» στη Σταυρούλα: «Έχει μένος με εμένα»

Η τρίτη υποψηφιότητα για αποχώρηση μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο Survivor, καθώς μέσα από αυτή θα καθοριστεί και το φύλο του παίχτη που θα φύγει. Αν ο τρίτος προτεινόμενος είναι άντρας, τότε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος απαλλάσσεται από τη διαδικασία, ενώ αν είναι γυναίκα, αυτό θα ισχύσει για την Μαριλίνα Βακονδίου. Ο MVP της εβδομάδας θα υποδείξει ακολούθως την τέταρτη υποψηφιότητα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα των Κόκκινων, αφήνοντας σαφείς αιχμές για αδιαφορία από την πλευρά πολλών παικτών, ενώ στο πρόσωπο της Σταυρούλας Χρυσαειδή βλέπει και τον άνθρωπο που μπορεί να την βγάλει στον τάκο. Να πούμε ότι η παίκτρια των Μπλε είναι από τις πιο δυνατές προσθήκες, και φαβορί για να βγει MVP αυτή την εβδομάδα, ανάλογα με τις σημερινές επιδόσεις της.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Χατζηανδρέου & Χρυσαειδή - Πώς τα πάει ο Τζέιμς Καφετζής;

Οι δηλώσεις της Ασημίνας στο σημερινό Survivor

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα είπε μεταξύ άλλων: «Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου, χωρίς λόγο. Μάλλον θέλουμε να τους τον δώσουμε και αυτόν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι. Αν βγει από εκεί και τους χαρίσουμε τον τίτλο του MVP, λογικά θα βγάλουν εμένα, δεν νομίζω να βγει η Κατερίνα. Και το λέω αυτό γιατί σε περίπτωση που βγει η Σταυρούλα, ξέρω ότι έχει μένος μ' εμένα, οπότε θα βγάλει εμένα».

Και συνέχισε τον συλλογισμό της: «Η ερώτηση είναι, θέλει η ομάδα μου να βγάλουν εμένα; Δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταλάβω. Τελικά μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου για την ομάδα μου ή να κάτσω στον πάγκο και να είμαι αραχτή και light, να μην ασχολούμαι με κανέναν, να κοιτάξω κι εγώ την παρτάρα μου και την υγεία μου; Δεν καταλαβαίνω τελικά ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό».