Survivor spoiler: Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Χατζηανδρέου & Χρυσαειδή - Πως τα πάει ο Τζέιμς Καφετζής;

Αυτή είναι η "χρυσή" 5άδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Χατζηανδρέου & Χρυσαειδή - Πως τα πάει ο Τζέιμς Καφετζής;

Το Survivor παίζει στον αέρα του ΣΚΑΙ για 7η συνεχόμενη εβδομάδα και από τα πρώτα επεισόδια προκάλεσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ειδικά από την στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής με την Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν έρθει τα πάνω κάτω τις δυο παραλίες. Μάλιστα, από την ημέρα που έκαναν την είσοδο τους έχουν ανέβει και τα νούμερα τηλεθέασης που για κάποιο διάστημα κυμαινόντουσαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Πλέον οι εντάσεις και οι τσακωμοί στον Άγιο Δομίνικο είναι καθημερινό φαινόμενο και πρωταγωνιστές κατά κύριο λόγο είναι ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέιμς, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Φάνης Μπολέτσης. Οι παίκτες αυτοί φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Ένα παράδειγμα είναι πως στο χθεσινό 19/2 επεισόδιο, Τζέιμς και Ασημίνα έβγαλαν τα "μαχαίρια" τους και πέταξαν ο ένας στον άλλο, αφού ο Ροδίτης μπήκε δεύτερη φορά στο Survivor για να βάλει "φωτιά" στην καλύβα τους.

Όπως έχουμε δει ποιοι πρωταγωνιστούν στο ριάλιτι κομμάτι, έτσι έχουμε δει ποιοι πρωταγωνιστούν και στο αγωνιστικό. Για τον Φάνη Μπολέτση δεν θα σχολιάσουμε, καθώς από τα επεισόδια φαίνεται πως είναι πρώτος στην κατάταξη με τις περισσότερες νίκες. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως τις αυτό το διάστημα είναι τραυματισμένος και έχει ασυλία, ενώ δεν παίζει στα αγωνίσματα.

Ποια είναι η χρυσή πεντάδα του Survivor στο αγωνιστικό κομμάτι

Survivor spoiler αγωνιστική κατάταξη

Σύμφωνα με τα survivor-stats αμέσως μετά τον Φάνη ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ είναι η Δώρα Νικολή. Στην θέση βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στην είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Για όσους αναρωτιούνται που βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου, είναι στην 6η θέση. Όπως φαίνεται έχει πέσει πολύ αγωνιστικά...

Σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή που έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο ντόρο στα social media με τις επιθέσεις που κάνει στους αντιπάλους του και έχει αποθεωθεί, βρίσκεται στην 21η θέση. Με τον Αλέξη Παππά να τον περνάει και να είναι στην 14η θέση. Βέβαια, ο Ροδίτης είναι λιγότερες εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι.