Survivor 2024: Πήραν γρήγορο προβάδισμα και κέρδισαν την 3η ασυλία

Το ήθελαν και το άξιζαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Πήραν γρήγορο προβάδισμα και κέρδισαν την 3η ασυλία

Κόκκινοι και μπλε ρίχτηκαν στον στίβο μάχης απόψε (20/2) στο Survivor, με την κάθε ομάδα να θέλει μόνο τη νίκη. Οι υποψηφιότητες και τα... φύλα των υποψηφίων είναι μοιρασμένα, οπότε στη σημερινή ψηφοφορία θα κριθεί η τελική τετράδα που θα αγωνιστεί αύριο για την παραμονή, αλλά και ο MVP που θα ορίσει την 4ο υποψήφιο.

Έβαλαν τα δυνατά τους όλοι, με την ομάδα των Μπλε να παίρνει νωρίς προβάδισμα με τρεις πόντους. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως η απουσία του Φάνη Μπολέτση, που είναι ανάμεσα στους πιο δυνατούς «Μαχητές», θα κόστιζε τη νίκη στον αγώνα της ασυλίας, τελικά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να ισχύει.

Οι ηττημένοι καλούνται να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη τους για αποχώρηση, με τους νικητές να απολαμβάνουν την άνεση του MVP, μαζί με ισχυρές πιθανότητες για αριθμητικό προβάδισμα από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την αποχώρηση!

Δείτε επίσης: Survivor - Κόλαφος ο Άγγελος Γεωργουδάκης κατά του Καραγκούνια: «Προσπάθησε να με διαβάλει στην παραγωγή! Μου είπε ότι...»

Η ομάδα που κέρδισε την 3η ασυλία στο Survivor

Τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν τους Διάσημους να παίρνουν και αυτή τη νίκη, συνεχίζοντας έτσι με φόρα από το χθεσινό αγώνα ασυλίας που επικράτησαν και έστειλαν τους Μαχητές να ψηφίσουν την Μαριλίνα Βακονδίου ως υποψήφια.

Τελικοί νικητές με σκορ 10-7 ήταν οι Μαχητές, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να παίρνει τέσσερις πόντους και να κουβαλάει την ομάδα στη γραμμή του τερματισμού. Η τελευταία μονομαχία με τον Αλέξη Παππά κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι τελικό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Τρεις νέοι παίκτες θα ψηφιστούν προς αποχώρηση, μετά την αρχική ψηφοφορία των Κόκκινων στο συμβούλιο του νησιού, ενώ με δεδομένο ότι MVP αναδείχτηκε η Ιωάννα Τζαβέλα από τους Μπλε, ισχυροποιείται η θέση της στο νησί

Υπενθυμίζουμε πως στο trailer προδόθηκε και η νέα αλλαγή στους κανονισμούς, και το Youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται (διαβάστε εδώ!).