Survivor 2024 – Ανδρική υπόθεση η ψηφοφορία, νέος υποψήφιος από τους Κόκκινους

Οι Μπλε πηγαίνουν ξανά στην κάλπη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ανδρική υπόθεση η ψηφοφορία, νέος υποψήφιος από τους Κόκκινους

Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον αποψινό αγώνα ασυλίας, και κλήθηκαν να ψηφίσουν για αποχώρηση έναν από τους συμπαίκτες τους. Αν έβγαινε άντρας από την κάλπη, θα γλίτωνε η Μαριλίνα Βακονδίου, αν έβγαινε γυναίκα θα γλίτωνε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος. Τελικά το πρώτο σενάριο επιβεβαιώθηκε, με την παίκτρια των Μπλε να δηλώνει ανακουφισμένη.

Οι Μαχητές καλούνται να πάνε ξανά στην κάλπη και να ψηφίσουν έναν νέο υποψήφιο, αφού ο δεύτερος υποψήφιος από την ομάδα των Διασήμων ήταν επίσης άντρας. Αλέξης Παππάς και Ντάνιελ Νούρκα ήταν οι επικρατέστεροι στην κάλπη και «έπαιξαν» ψήφο-ψήφο. Το αποτέλεσμα βέβαια έφερε πολλές συζητήσεις, αφού οι δύο παίκτες δεν ήταν κακοί αγωνιστικά.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Ο παίκτης που επέλεξαν ως υποψήφιο οι Διάσημοι στο Survivor

Τελικά το όνομα που βγήκε από την κάλπη του Survivor ήταν εκείνο του Αλέξη Παππά. Αν και πολλοί, ειδικά από την ομάδα των Μπλε, χαρακτήρισαν άδικο το αποτέλεσμα, καθώς στατιστικά έχει φέρει περισσότερες νίκες από ήττες, ο Νίκος Γκάνος ήταν «καταπέλτης» για τον νέο υποψήφιο.

«Ο Αλέξης από την αρχή του παιχνιδιού έπαιζε στρατηγικά για τον εαυτό του, και πάντα επέλεγε εύκολους πόντους. Το είχα πει και στον ίδιο. Γι' αυτό έφτιαχνε τα στατιστικά του, έτσι ώστε σε περίπτωση που πήγαινε σε μονομαχία να μπορεί να επιλέγει και τον στόχο. Ακόμα και τώρα επέλεγε τον Τζέιμς, που ήταν εύκολος πόντος. Γι' αυτό δεν ψήφισα τον Σάββα και τον Ντάνιελ, γιατί έχουν παίξει με πολύ δυνατούς παίκτες», είπε χαρακτηριστικά πετώντας τα καρφιά του στον Παππά.

Και συμπλήρωσε ο Νίκος Γκάνος: «Ο Αλέξης το ξέρει από εμένα προσωπικά, του το έχω πει πολλές φορές και δεν έχω αλλάξει την άποψή μου».