Survivor 2024: Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων - Ένταση στο συμβούλιο

Τέσσερις άντρες στον τάκο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων - Ένταση στο συμβούλιο

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, με Διάσημους και Μαχητές να πηγαίνουν στην κάλπη του Survivor, οι Κόκκινοι επειδή έχασαν το έπαθλο ασυλίας, κι έπρεπε να επιλέξουν ποιος θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Από τη στιγμή που επέλεξαν τον Αλέξη Παππά, θα έπρεπε άλλοι δύο άντρες να συμπληρώσουν την τετράδα μαζί με τον Θοδωρή Τουρκογέωργο, αφού η υποψηφιότητα της Μαριλίνας Βακονδίου από τους Μπλε ήταν άκυρη.

Αμέσως μετά οι Μαχητές πήγαν στην κάλπη, με τον όρο να ψηφίσουν άντρα υποψήφιο, όπως κι έγινε. Με αγωνιστικά κριτήρια, οι δύο που ψηφίστηκαν περισσότερο ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Τζέιμς Καφετζής, αλλά παρότι αρχικά φαινόταν για ντέρμπι, με βάση τις ψήφους που έβγαζε ο Γιώργος Λιανός, τελικά ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα η κατάσταση.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Ο πρώτος υποψήφιος των Μπλε στο Survivor

Ο Σταμάτης ήταν εκείνος που πήρε τη θέση της Μαριλίνας, παρότι ο Αλέξης Παππάς σχολίασε ότι θα είχε πλάκα να ήταν αντίπαλος με τον Τζέιμς. «Ίσως αργότερα», είπαν και οι δύο. Από την πλευρά του ο παίκτης των Μπλε που βγήκε υποψήφιος, δεν φάνηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Ο υποψήφιος από την MVP δεν ήταν έκπληξη

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ιωάννα Τζαβέλα ως MVP της εβδομάδας, καθώς θα έπρεπε να επιλέξει ποιος παίκτης θα ήταν ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση. Όπως αποκάλυψε η παίκτρια των Μαχητών, συζήτησε με όλη την ομάδα της τη συγκεκριμένη απόφαση, και επέλεξε με καθαρά κριτήρια. Τέταρτος υποψήφιος, και τρίτος από την ομάδα των Κόκκινων είναι ο Νίκος Γκάνος.

Θοδωρής Τουρκογεώργος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Νίκος Γκάνος θα παλέψουν για την παραμονή τους στο αυριανό (21/2) επεισόδιο του Survivor.