Survivor 2024: Τέσσερις νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στον Άγιο Δομίνικο - Τι δήλωσαν στην κάμερα

Έτοιμοι να μπουν στους στίβους μάχης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Τέσσερις νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στον Άγιο Δομίνικο - Τι δήλωσαν στην κάμερα

Το Survivor έχει ξεκινήσει για τα καλά, ωστόσο το τελικό ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως, με τέσσερις νέους παίκτες να κάνουν την είσοδό τους στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, η Αναστασία Τσέρου, ο Νίκος Ρικουνάκης, η Ευγενία Μπόρλα και ο Χριστόφορος Ταξίδης έκαναν δηλώσεις στο Fay's Time και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου, όπου συστήθηκαν στο κοινό και εξήγησαν τις... προτιμήσεις τους από παλιούς και νέους παίκτες.

Δείτε επίσης: Survivor: Επιστρέφουν στην Ελλάδα Γκάνος & Πηλιάκη - Οι πρώτες αναρτήσεις από τον Άγιο Δομίνικο

Τι δήλωσαν οι 4 νέοι παίκτες του Survivor

Αναστασία Τσέρου: «Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με Σταυρούλα και έναν με Δαλάκα. Χωρίς να είμαι σίγουρη, πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά, ταιριάζουν περισσότερο μ' εμένα απ' ό,τι βλέπω. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά για να τον λατρεύει ο κόσμος. Είμαι πολύ χειριστική, έξυπνη και αρκετά πονηρή με την καλή έννοια».

Νίκος Ρικουνάκης: «Θέλω να κοντραριστώ με τον πιο δυνατό, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει την πλάκα της, τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, αυτά δεν τα μπορώ. Πολλή ηθοποιία, με “γκρούβει” αυτό, με πνίγει. Ο Ντάνος ήταν ο καλύτερος νικητής, ήταν σκύλος, πιο σκληρός απ' όλους και πραγματικός μαχητής. Με δύο λέξεις θα με χαρακτήριζα δίχως όρια».

Ευγενία Μπόρλα: «Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα, 8 Ιανουαρίου. Θα δείξει αν είναι σημαδιακό. Είμαι δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Ό,τι μου μπαίνει στο μυαλό, θέλω να το κάνω».

Χριστόφορος Ταξίδης: «Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη, αντιθέτως αν ήμουν στους Μαχητές, θα ήθελα να είμαι απέναντι σε κάποιον καλό από τους Διάσημους. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά από τους Μαχητές με τον Γιάννη, επειδή είναι χαμηλών τόνων, πιο ταπεινός και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Με τον Αλέξη Παππά, μακριά και αγαπημένοι. Το στυλ του δεν μου ταιριάζει. Ο Ντάνος έκανε το μεγαλύτερο “μπαμ”. Έφυγε ο “βασιλιάς”, να πάρουμε τη θέση του».