MasterChef 8 Highlights (23/2): Αυτός ο παίκτης αποχώρησε οριστικά - Χαμός στον εξώστη με την εμφάνιση National Geographic της Γεωργίας

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 Highlights (23/2): Αυτός ο παίκτης αποχώρησε οριστικά - Χαμός στον εξώστη με την εμφάνιση National Geographic της Γεωργίας

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει πως κάποιος παίκτης αποχώρησε. O Νικόλας Καραμπούλης, η Βιβή Ζησιμοπούλου, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και ο Αλέξανδρος Λούπος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μπήκαν, λοιπόν, στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την θέση τους στον διαγωνισμό και ο πρώτος που κατάφερε να ανέβει στον εξώστη και να χαλαρώσει είναι ο Λευτέρης. Παρακολούθησε, μάλιστα, με αγωνία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες την υπόλοιπη δοκιμασία.

Δείτε επίσης: MasterChef highlights 22/3: Παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο - Νέο "κρυφό" ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 8 χθες (23/2)

Τα τρία πρόσωπα που έμειναν, έπειτα, φόρεσαν ξανά τις ποδιές τους και δημιούργησαν τρία πιάτα για τα οποία βαθμολογήθηκαν. Την υψηλότερη βαθμολογία από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση συγκέντρωσε ο Αλέξανδρος και οι το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στον στην Βιβή και τον Νικόλα. Την χαμηλότερη βαθμολογία, όμως, την συγκέντρωσε ο Νικόλας, με μόλις 21 βαθμούς. Έτσι, μάζεψε τα πράγματά του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής, αφήνοντας την γκρι μπριγάδα μείον.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το επεισόδιο

Παρόλο που δεν ήταν ένα τόσο έντονο επεισόδιο το χθεσινό, οι τηλεθεατές είχαν πολλά να πουν και έτσι το twitter για άλλη μία φορά πήρε φωτιά. Πρώτα από όλα τα έβαλαν με τον Λευτέρη, διότι δεν χρησιμοποιεί τόσο σωστά τις λέξεις... Στο στόχαστρο, φυσικά, για άλλη μία φορά, βρέθηκε η Γεωργία, από τη μία για το λεοπάρ ρούχο της, και από την άλλη, για την υπερβολική της αυτοπεποίθηση.