Survivor 26/2: «Κάνατε μουχαμπέτι και με το που μπήκα σταματήσατε! Σας είδα με τα μάτια μου» - ''Κόκκαλο'' Ασημίνα & Σταμάτης με την αποκάλυψη Γκιουλέκα

«Σας πέτυχα και τους δύο μαζί!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/2: «Κάνατε μουχαμπέτι και με το που μπήκα σταματήσατε! Σας είδα με τα μάτια μου» - ''Κόκκαλο'' Ασημίνα & Σταμάτης με την αποκάλυψη Γκιουλέκα

Ο κακός χαμός έγινε τη Δευτέρα 26/2 στο νέο επεισόδιο του Survivor, καθώς μπλε και διάσημοι ''αρπάχτηκαν'' λίγο πριν πάνε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν).

Πιο αναλυτικά, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Γκιουλέκας αποφάσισε να ''σπάσει'' τη σιωπή του και να αποκαλύψει ενώπιον όλων όσα άκουσε να λένε Σταμάτης και Ασημίνα μεταξύ τους την ώρα, που συνέπεσαν στην τέντα του γιατρού.

Φυσικά, η Ασημίνα και ο Σταμάτης δε δέχτηκαν καμία από τις κατηγορίες του επιχειρηματία των μπλε με τον Γκιουλέκα να βγαίνει εκτός εαυτού αποκαλώντας τον Ταλαδιανό ''απατεώνα''.

Η αποκάλυψη του Γκιουλέκα για Σταμάτη και Ασημίνα

«Επειδή αναφέρθηκε η τέντα του γιατρού μέσα σε όλα και εγώ χθες πήγαινα εκεί λόγω ενός τραυματισμού και πέτυχα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να λένε: ''Εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα και εσύ, θα βγούμε και εμείς να τα λέμε''. Αφού σας πέτυχα και τους δύο μαζί και μόλις πήγα η Ασημίνα σηκώθηκε και έφυγε! Ασημίνα δεν ήσουν χθες με τον Σταμάτη στην τέντα του γιατρού; Ήσασταν ή όχι; Απάντα ρε Ασημίνα γιατί με βγάζει τρελό εδώ ο Σταμάτης», είπε αρχικά ο Γκιουλέκας.

«Σε ποιο σημείο του αγώνα;», ρώτησε η Ασημίνα.

«Τι σημασία έχει; Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού. Ο Σταμάτης το γυρνάει χοιρινή - μοσχαρίσια τη μπριζόλα και μου λέει δεν ήμουν στην τέντα του γιατρού. Σε παρακαλώ σε Ασημίνα και Σταμάτη, που δεν ήσασταν στην τέντα...Που κάνατε μουχαμπέτι και με το που μπήκα σταματήσατε...Σε βλέπω χθες να συνεννοείσαι κάτι, μετά μου κάνεις μουχαμπέτι...», συνέχισε ο Γκιουλέκας.

«Τι απατεώνας...», συνέχισε ο Γιώργος.

«Φίλε είσαι καλά; Πιστεύεις ότι εγώ ό,τι λέω είναι αυτά που μου λέει η Ασημίνα;», απάντησε ο Σταμάτης.

«Τέτοιον απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου», του απάντησε ο Γκιουλέκας.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος 26/2 προς αποχώρηση

Αν η πληροφόρησή μας για την ομάδα που κερδίζει είναι σωστή και οι Διάσημοι πάνε τελικά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν, οι επιλογές τους δεν είναι και πάρα πολλές.

Αρχικά έχουν ήδη ψηφίσει την Έλενα Αμανατίδου, οπότε ο αποψινός υποψήφιος κλειδώνει και την μονομαχία, αν θα είναι ανδρών ή γυναικών.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, οι δικές μας αναφέρουν πως η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι γυναικεία υπόθεση και πως η επόμενη από την ομάδα των Διάσημων που θα βγει στον τάκο θα είναι η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία έχει δηλώσει άλλωστε, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, πως θέλει να αποχωρήσει (δείτε εδώ τον λόγο) οπότε η υποψηφιότητά της θα την κάνει να ζυγίσει κάποια πράγματα.

Αν όντως, ωστόσο, η μονομαχία κλειδώσει στις γυναίκες αναγκαστικά υποψήφια θα είναι και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία δεν θα έχει να φοβηθεί κάτι προφανώς...