Survivor spoiler 26/2: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία απόψε

Διάσημοι ή μαχητές ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 26/2: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία απόψε

Η 8η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε πολύ δυναμικά αφού στο χθεσινό 25/2 επεισόδιο είδαμε να ανακοινώνεται και επίσημα αυτό που σας είχαμε γράψει πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr: Ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου θα την κρατήσει εκτός από τα αγωνίσματα για τουλάχιστον μια εβδομάδα, ενώ και ο Σάββας Γκέντσογλου παραμένει μακριά από τα αγωνίσματα λόγω τραυματισμού. Άρα με λίγα λόγια οι Κόκκινοι αποδεκατίστηκαν και η παραγωγή έπρεπε να κάνει κάτι γι' αυτό...

Στο χθεσινό 25/2 επεισόδιο μεταξύ άλλων, λοιπόν, είδαμε να εισβάλλουν και τέσσερις νέοι παίκτες (δείτε τους εδώ) που μοιράστηκαν στις ομάδες φτιάχνοντας μια νέα σύνθεση και δίνοντας έναν άλλον αέρα! Ο αέρας αυτός, ωστόσο, όπως φάνηκε, δεν ευνόησε καθόλου τους Κόκκινους που έχασαν την πρώτη ασυλία και ψήφισαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Έλενα Αμανατίδου.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor

Στο αποψινό 26/2 επεισόδιο, λοιπόν, όπως έχουμε δει στο trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει πέραν του χαμού που θα δημιουργήσει η αποκάλυψη του Γιώργου Γκιουλέκα για τον Σταμάτη Ταλαδιανό και την Ασημίνα Χατζηανδρέου (δείτε εδώ την "βόμβα" που ρίχνει και τους κατηγορεί) μπλε και κόκκινοι θα παλέψουν για ακόμα μια φορά κι όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr οι μπλε θα είναι και πάλι οι μεγάλοι νικητές με τους κόκκινους να αναγκάζονται να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους! (Δείτε εδώ ποιον!)

Οι Μπλε πλέον έχουν μεγάλη ψυχολογία κι από ότι φαίνεται δεν τους ρίχνει τίποτα...