Survivor spoiler 26/2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αναμενόμενο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 26/2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το αποψινό 26/2 επεισόδιο του Survivor θα φέρει στο φως της δημοσιότητας πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και δεν γνωρίζουμε εμείς οι τηλεθεατές (δείτε εδώ τι θα αποκαλυφθεί για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σταμάτη Ταλαδιανό). Πέραν αυτού, όμως, θα ψηφιστεί και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ψηφοφορία αυτή θα ταράξει τα νερά και μιας και σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ), πάμε να δούμε ποιος όνομα θα πρωταγωνιστήσει στους πάπυρους.

Ο δεύτερος υποψήφιος γι' αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Αν η πληροφόρησή μας για την ομάδα που κερδίζει είναι σωστή και οι Διάσημοι πάνε τελικά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν, οι επιλογές τους δεν είναι και πάρα πολλές.

Αρχικά έχουν ήδη ψηφίσει την Έλενα Αμανατίδου, οπότε ο αποψινός υποψήφιος κλειδώνει και την μονομαχία, αν θα είναι ανδρών ή γυναικών.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, οι δικές μας αναφέρουν πως η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι γυναικεία υπόθεση και πως η επόμενη από την ομάδα των Διάσημων που θα βγει στον τάκο θα είναι η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία έχει δηλώσει άλλωστε, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, πως θέλει να αποχωρήσει (δείτε εδώ τον λόγο) οπότε η υποψηφιότητά της θα την κάνει να ζυγίσει κάποια πράγματα.

Αν όντως, ωστόσο, η μονομαχία κλειδώσει στις γυναίκες αναγκαστικά υποψήφια θα είναι και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία δεν θα έχει να φοβηθεί κάτι προφανώς...