Survivor trailer 26/2: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...» - Ο Γκιουλέκας "ρίχνει" βόμβα λίγο πριν την 2η ασυλία

«Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 26/2: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...»  - Ο Γκιουλέκας

Η 8η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε επίσημα το βράδυ της Κυριακής 25/2 με πολλές εκπλήξεις, ευτράπελα και προσθήκες νέων παικτών (δείτε εδώ τους 4 νέους που μπήκαν και σε ποια ομάδα πήγε ο καθένας!)! Μετά την απίστευτη εμπειρία των παικτών με τον Ροναλντίνιο (δείτε εδώ το παιχνίδι) μπλε και κόκκινοι μεταφέρθηκαν στο σημείο όπου πραγματοποιείται το συμβούλιο του νησιού και η ηττημένη ομάδα της πρώτης ασυλίας (οι κόκκινοι δηλαδή) αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους με το αποτέλεσμα τελικά να δείχνει γυναίκα (δείτε εδώ ποια είναι η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας).

Απόψε, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας ασυλίας αλλά πριν οι παίκτες ριχτούν στον σκληρό και απαιτητικό στίβο μάχης που τους έχει ετοιμάσει η παραγωγή, οι μάσκες θα πέσουν. Οι Κόκκινοι κατάφεραν με τα λόγια τους να δημιουργήσουν μια έχθρα μεταξύ του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Τζέιμς Καφετζή που βρίσκονται στην ίδια ομάδα, με τον ένα να μειώνει μπροστά σε όλους τον άλλο, ενώ ο Γιώργος Γκιουλέκας "ρίχνει" τη βόμβα του όσον αφορά τον Σταμάτη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να λένε "εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα κι εσύ, θα βγούμε κι εμείς να τα λέμε"! Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού!», θα τους κατηγορήσει ο Γιώργος με την Ασημίνα και τον Σταμάτη να μένουν άφωνοι!

Τι θα συμβεί μετά από αυτή την κατηγόρια; Ποιος θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία (δείτε εδώ το spoil!) και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; (δείτε εδώ το spoil!)

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor