Masterchef 8 (26/2): «Από σήμερα όλα αλλάζουν!» - Ξεκινάει η εβδομάδα ''θρίλερ'' για τους 20 παίκτες

Οι συνταρακτικές ανακοινώσεις των κριτών!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (26/2): «Από σήμερα όλα αλλάζουν!» - Ξεκινάει η εβδομάδα ''θρίλερ'' για τους 20 παίκτες

Με αλλαγές και ανακοινώσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/2 το νέο επεισόδιο του Masterchef 8. Οι τρεις σεφ άφησαν άφωνους τους διαγωνιζόμενους με τις αποφάσεις, που πήραν για τη συνέχεια του παιχνιδιού μαγειρικής.

Πιο αναλυτικά, από σήμερα και στο εξής η εβδομάδα θα μοιάζει με ''θρίλερ'' για τους παίκτες καθώς δε θα υπάρχουν αρχηγοί αλλά ούτε και οι διαμορφωμένες ομάδες. Αλλάζει μάλιστα ο τρόπος υποψηφιότητας και ο τρόπος αποχώρησης και αυτό ήταν κάτι που τρόμαξε πολύ τους 20 παίκτες του Mastercef.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024: Έφτυσε φαγητό ο Σωτήρης Κοντιζάς – Του σέρβιραν ωμά φασόλια

Η ανακοίνωση των κριτών τη Δευτέρα 26/2 στους παίκτες του Masterchef

«Γιατί δεν έχουμε αρχηγούς; Γιατί δεν έχουμε ομάδες. Βγάλτε όλοι τα διακριτικά σας. Από σήμερα όλα αλλάζουν. Ξεκινάμε από την αρχή. Ξεκινάει η εβδομάδα θρίλερ του Masterchef», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εβδομάδα θρίλερ γιατί κινδυνεύετε στην ουσία όλοι με αποχώρηση! Δεν έχουμε αρχηγούς, δεν έχουμε μπριγάδες, δε θα έχουμε ψηφοφορίες. Τι θα έχουμε όμως; Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Το βασικό σας όπλο είναι η μαγειρική σας. Ένα λάθος όπλο μπορεί να σας βγάλει εκτός διαγωνισμού», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο αργότερα.

«Λοιπόν παιδιά, είστε 20 και οι 20 είστε εν δυνάμει υποψήφιοι. Δύο είναι οι σταθερές. Οι μονομαχίες και η μαγειρική. Τα ζευγάρια θα τα φτιάξουμε από το μηδέν. Σε κάθε ζευγάρι η καλύτερη προσπάθεια θα είναι ασφαλής. Ο χαμένος από κάθε ζευγάρι θα είναι αυτόματα υποψήφιος. Τι σημαίνει αυτό; Μαγειρεύετε 20 και οι 10 με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι», συνέχισε ο Κουτσόπουλος.

Το νέο "κρυφό" ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την Πέμπτη 22/2/24 ρώτησε τον Άνχελ πως προτιμά τη Χριστίνα στις ομαδικές δημοκρατική ή απόλυτη.

«Η λύση βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Προφανώς τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι απόλυτη, αλλά και να ακούει τις απόψεις και στο τέλος να επιλέγει εκείνη τι θεωρεί σωστό και να το κρατήσει», του απάντησε.

Ο Γιάννης λοιπόν σχολίασε τη απάντηση που έδωσε ο παίκτης λέγοντας: «Δε μιλάω στο ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής. Υπάρχουν άλλες σχέσεις. Σιγά - σιγά όλα θα γίνουν και όλα θα μαθευτούν. Τουλάχιστον όχι από εμένα» και άφησε σπόντες.