Survivor 26/2: «Να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα;» - Φανερά θιγμένος ο Τζέιμς Καφετζής με το σχόλιο της Χατζηανδρέου

Το άγχος του για το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/2: «Να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα;» - Φανερά θιγμένος ο Τζέιμς Καφετζής με το σχόλιο της Χατζηανδρέου

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί μια από τις πολυσυζητημένες προσθήκες του Survivor 2024 με πολλούς μαχητές και διάσημους να κάνουν λόγο για ίντριγκές και ύπουλα σχέδια, που στήνει από τη μεριά του ο Ροδίτης παίκτης!

Τη Δευτέρα 26/2 στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε τον Τζέιμς να απαντάει την Ασημίνα, που θίχτηκε όταν της πρόσαψαν, πως έχει αρχηγικές τάσεις και πως παριστάνει τον πρόεδρο της ομάδας της. Με τη σειρά του λοιπόν, ο Καφετζής πήρε το λόγο απαντώντας της, πως εκείνη τον αποκάλεσε ''μισογύνη'' κάτι που τον προσβάλλει συγκριτικά πολύ περισσότερο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 26/2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το παράπονο του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor

«Το ότι πήγες να με βγάλεις μισογύνη είναι κατηγορία. Το ''αρχηγικές τάσεις'' δεν είναι κατηγορία. Το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία και μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλει μισογύνη;», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

''Κόκκαλο'' Ασημίνα & Σταμάτης με την αποκάλυψη Γκιουλέκα

Στη συνέχεια, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Γκιουλέκας αποφάσισε να ''σπάσει'' τη σιωπή του και να αποκαλύψει ενώπιον όλων όσα άκουσε να λένε Σταμάτης και Ασημίνα μεταξύ τους την ώρα, που συνέπεσαν στην τέντα του γιατρού.

Φυσικά, η Ασημίνα και ο Σταμάτης δε δέχτηκαν καμία από τις κατηγορίες του επιχειρηματία των μπλε με τον Γκιουλέκα να βγαίνει εκτός εαυτού αποκαλώντας τον Ταλαδιανό ''απατεώνα''.

«Επειδή αναφέρθηκε η τέντα του γιατρού μέσα σε όλα και εγώ χθες πήγαινα εκεί λόγω ενός τραυματισμού και πέτυχα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να λένε: ''Εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα και εσύ, θα βγούμε και εμείς να τα λέμε''. Αφού σας πέτυχα και τους δύο μαζί και μόλις πήγα η Ασημίνα σηκώθηκε και έφυγε! Ασημίνα δεν ήσουν χθες με τον Σταμάτη στην τέντα του γιατρού; Ήσασταν ή όχι; Απάντα ρε Ασημίνα γιατί με βγάζει τρελό εδώ ο Σταμάτης», είπε αρχικά ο Γκιουλέκας.

«Σε ποιο σημείο του αγώνα;», ρώτησε η Ασημίνα.

«Τι σημασία έχει; Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού. Ο Σταμάτης το γυρνάει χοιρινή - μοσχαρίσια τη μπριζόλα και μου λέει δεν ήμουν στην τέντα του γιατρού. Σε παρακαλώ σε Ασημίνα και Σταμάτη, που δεν ήσασταν στην τέντα...Που κάνατε μουχαμπέτι και με το που μπήκα σταματήσατε...Σε βλέπω χθες να συνεννοείσαι κάτι, μετά μου κάνεις μουχαμπέτι...», συνέχισε ο Γκιουλέκας.

«Τι απατεώνας...», συνέχισε ο Γιώργος.

«Φίλε είσαι καλά; Πιστεύεις ότι εγώ ό,τι λέω είναι αυτά που μου λέει η Ασημίνα;», απάντησε ο Σταμάτης.

«Τέτοιον απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου», του απάντησε ο Γκιουλέκας.