Masterchef 8 (26/2): «Δεν το λέω σε κανέναν...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Το χειρουργείο που αμελεί εδώ και τρία χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (26/2): «Δεν το λέω σε κανέναν...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Λευτέρης ξέσπασε σε κλάματα τη Δευτέρα 26/2 στο Masterchef λίγο μετά τις συνταρακτικές ανακοινώσεις των τριών κριτών στους διαγωνιζόμενους παίκτες (δείτε εδώ αναλυτικά τι αλλάζει στο παιχνίδι).

Ο Ζαφειρόπουλος με αφορμή την ένταση, που είχε με τον Κώστα είδαμε να ''λυγίζει'' στην προσωπική συνέντευξη του - αποκαλύπτοντας παράλληλα ένα πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια και δεν το έχει μοιραστεί με κανέναν συμπαίκτη του.

Η εξομολόγηση του Λευτέρη με δάκρυα στα μάτια στο Masterchef

«Είμαι λίγο πεσμένος από δικά μου θέματα προσωπικά και από μία διαμάχη που υπήρξε προηγουμένως με τον Κώστα, που με στεναχώρησε. Μια παρεξήγηση πάνω στον λόγο. Δεν έχει να κάνει με το σημερινό αποτέλεσμα. Κάποιοι το θεωρούν βάρος, ούτε το ότι έχασα», είπε αρχικά ο Λευτέρης μπροστά στους κριτές και συνέχισε στην προσωπική του συνέντευξη:

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας, εγώ δεν τον άκουσα και μου είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@. Του έλεγαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε μία αντίδραση τέλος πάντως, που από ανθρώπους που εκτιμώ δε γουστάρω.

Έχω και όχι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει εξαιτίας της δουλειάς τρία χρόνια και δεν το λέω σε κανέναν για να μη νομίζουν, ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος ή οτιδήποτε. Είναι όλα μαζί».

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Λευτέρης είναι 29 χρονών και έχει εμπειρία σε διάφορες κουζίνες, έχοντας δουλέψει από εστιατόρια στο Λονδίνο μέχρι και σε σουβλατζίδικο. Για τον ίδιο, η μαγειρική είναι ένα συνονθύλευμα αναμνήσεων και συναισθημάτων, που του αρέσει να αποτυπώνει στα πιάτα του, ποντάροντας στη μοναδική γεύση του, που όπως δηλώνει, έχει κάνει μέχρι και πελάτες να δακρύσουν! Ο Λευτέρης, μετά από πολλά μαγειρικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έρχεται στο MasterChef 2024 με μοναδικό του στόχο την κατάκτηση του τίτλου!

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος