Masterchef highlights 26/2: Σοκαριστικά γαλλικά μπροστά στην κάμερα - «Με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@», «Θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ@@α»

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef highlights 26/2: Σοκαριστικά γαλλικά μπροστά στην κάμερα - «Με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@», «Θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ@@α»

Ένα πολύ καταιγιστικό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 26/2 μέσα από την συχνότητα του STAR. Ποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν μαγειρικά και όχι μόνο;

Αναλυτικά τα 26/2 highlights του MasterChef

«Από σήμερα όλα αλλάζουν!» - Ξεκινάει η εβδομάδα ''θρίλερ'' για τους 20 παίκτες

Με αλλαγές και ανακοινώσεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο. Οι τρεις σεφ άφησαν άφωνους τους διαγωνιζόμενους με τις αποφάσεις, που πήραν για τη συνέχεια του παιχνιδιού μαγειρικής.

Πιο αναλυτικά, από εδώ και στο εξής η εβδομάδα θα μοιάζει με ''θρίλερ'' για τους παίκτες καθώς δε θα υπάρχουν αρχηγοί αλλά ούτε και οι διαμορφωμένες ομάδες. Αλλάζει μάλιστα ο τρόπος υποψηφιότητας και ο τρόπος αποχώρησης και αυτό ήταν κάτι που τρόμαξε πολύ τους 20 παίκτες του Mastercef.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024: Έφτυσε φαγητό ο Σωτήρης Κοντιζάς - Του σέρβιραν ωμά φασόλια

«Γιατί δεν έχουμε αρχηγούς; Γιατί δεν έχουμε ομάδες. Βγάλτε όλοι τα διακριτικά σας. Από σήμερα όλα αλλάζουν. Ξεκινάμε από την αρχή. Ξεκινάει η εβδομάδα θρίλερ του Masterchef», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εβδομάδα θρίλερ γιατί κινδυνεύετε στην ουσία όλοι με αποχώρηση! Δεν έχουμε αρχηγούς, δεν έχουμε μπριγάδες, δε θα έχουμε ψηφοφορίες. Τι θα έχουμε όμως; Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Το βασικό σας όπλο είναι η μαγειρική σας. Ένα λάθος όπλο μπορεί να σας βγάλει εκτός διαγωνισμού», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο αργότερα.

«Λοιπόν παιδιά, είστε 20 και οι 20 είστε εν δυνάμει υποψήφιοι. Δύο είναι οι σταθερές. Οι μονομαχίες και η μαγειρική. Τα ζευγάρια θα τα φτιάξουμε από το μηδέν. Σε κάθε ζευγάρι η καλύτερη προσπάθεια θα είναι ασφαλής. Ο χαμένος από κάθε ζευγάρι θα είναι αυτόματα υποψήφιος. Τι σημαίνει αυτό; Μαγειρεύετε 20 και οι 10 με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι», συνέχισε ο Κουτσόπουλος.

«Δεν το λέω σε κανέναν...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Λευτέρης ξέσπασε σε κλάματα λίγο μετά τις συνταρακτικές ανακοινώσεις των τριών κριτών στους διαγωνιζόμενους παίκτες. Ο Ζαφειρόπουλος με αφορμή την ένταση, που είχε με τον Κώστα είδαμε να ''λυγίζει'' στην προσωπική συνέντευξη του - αποκαλύπτοντας παράλληλα ένα πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια και δεν το έχει μοιραστεί με κανέναν συμπαίκτη του.

«Είμαι λίγο πεσμένος από δικά μου θέματα προσωπικά και από μία διαμάχη που υπήρξε προηγουμένως με τον Κώστα, που με στεναχώρησε. Μια παρεξήγηση πάνω στον λόγο. Δεν έχει να κάνει με το σημερινό αποτέλεσμα. Κάποιοι το θεωρούν βάρος, ούτε το ότι έχασα», είπε αρχικά ο Λευτέρης μπροστά στους κριτές και συνέχισε στην προσωπική του συνέντευξη:

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας, εγώ δεν τον άκουσα και μου είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@. Του έλεγαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε μία αντίδραση τέλος πάντως, που από ανθρώπους που εκτιμώ δε γουστάρω.

Έχω και όχι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει εξαιτίας της δουλειάς τρία χρόνια και δεν το λέω σε κανέναν για να μη νομίζουν, ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος ή οτιδήποτε. Είναι όλα μαζί».

Ανελέητη σύγκρουση ανάμεσα σε Βιβή και Γιάννη

Η Βιβή έχασε από τον συμπαίκτη της και στράφηκε ξανά εναντίον του και της Γεωργίας.

«Θα φύγω, δεν μπορώ. Έχω ξενερώσει. Πολλή βρωμιά από τα παιδιά, οι περισσότεροι σκοτώνονται μεταξύ τους. Έχω και την άλλη την μαλ@@η που με γλωσσοτρώει κάθε τρεις και λίγο. Έχω ζοριστεί, κάνω υπομονή, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει. Στο τέλος θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ@@α με την άλλη την μαλ@@η» είπε έξαλλη Βιβή.

«Ήθελα να ρουφήξει να τελειώνουμε γιατί έχει πολύ μεγάλο στόμα. Ρούφα για να δεις πόσο τυχαίος είμαι. Έχω να πω στην Βιβή ότι έχω να της προσφέρω ήττες πολλές. Θα τις μαζεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν μπορούσα να την παίζω κάθε φορά για αυτά τα λόγια που έχει πει για τους γονείς μου, τον αδερφό μου, την κοπέλα μου και εμένα τον ίδιο, θα μπορούσα να την παίζω για δέκα MasterChef», σχολίασε ο Γιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MasterChef 8 7/3: Συντριπτική η ήττα - Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 8 5/3: «Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό» - Άναυδοι κριτές και παίκτες με την διαγωνιζόμενη που βγήκε εκτός εαυτού

MasterChef 8 4/3: Ο νικητής των 1.000 ευρώ, οι παίκτες που πήραν την ασυλία μέχρι τη 12άδα και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 8 (1/3): Η εβδομάδα «θρίλερ» έλαβε τέλος - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

MasterChef 8 (1/3): «Κρίνει μέχρι και τι εσώρουχο έχω αγοράσει», «Σε μουντ Βασιλάκη Καΐλα η Γεωργία» - Πυρ και μανία μπροστά στην κάμερα του STAR κατά της Χριστίνας

Masterchef 8 (29/2): «Κάρμα is a bitch» - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Masterchef 8 (29/2): «Είναι πολύ άσχημο να μη σε θέλει κανένας...» - Η Γεωργία ''έσπασε'' στους κριτές με την εξομολόγησή της

Masterchef 8 (28/2): Έχει ανέβει πολύ ο πήχης - Το καλύτερο πιάτο και η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Masterchef 8 (27/2): Έκλαιγαν όλοι στον εξώστη - Η ιστορική αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Ντέμη Γεωργίου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ευχαριστώ αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νυφούλα»