Survivor spoiler 27/2: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Δώρα Νικολή - Το εξόγκωμα στο κεφάλι και οι φήμες για αποχώρηση

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 27/2: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Δώρα Νικολή - Το εξόγκωμα στο κεφάλι και οι φήμες για αποχώρηση

Το γεγονός πως φέτος το Survivor είναι αγωνιστικό φέρνει και περισσότερους τραυματισμούς από ότι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με αποτέλεσμα η αθλήτρια των Διασήμων να έχει το χέρι της «μπανταρισμένο» εδώ και λίγες ημέρες και να βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων με εντολή γιατρού, την ίδια στιγμή που ακόμα μια αθλήτρια και μάλιστα από τα μεγάλα φαβορί αγωνιστικά περνάει την δική της περιπέτεια.

Οι ώρες αγωνίας για το μέλλον της στο Survivor φαίνεται να έχουν περάσει καθώς οι γιατροί έχουν δώσει το πράσινο φως για να παραμείνει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, όμως όταν μιλάμε για χτύπημα στο κεφάλι σίγουρα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξελίξεις.

Όπως βλέπετε και στο σημερινό trailer (27/02) η Δώρα Νικολή θα χτυπήσει κεφάλι με κεφάλι με την Έλενα Αμανατίδου, με την παίκτρια των Μαχητών να είναι εκείνη που αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα κι αυτό διότι έβγαλε αμέσως καρούμπαλο, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του Athensmagazine.gr.