Survivor 27/2: Εκτός παραλίας ο Τζέιμς Καφετζής - Ανησυχία στους μπλε για την υγεία του

Μεταφέρθηκε στην κλινική και δεν επέστρεψε το βράδυ...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/2: Εκτός παραλίας ο Τζέιμς Καφετζής - Ανησυχία στους μπλε για την υγεία του

Την Τρίτη 27/2 το Survivor ξεκίνησε με απώλειες στην ομάδα των μαχητών, καθώς ο Τζέιμς Καφετζής έλειπε από την παραλία των μπλε. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν εκείνη, που βρέθηκε στην άβολη θέση να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με την υγεία του.

Τόσο η ίδια, όσο και ο Τζέιμς κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να μεταφερθούν στην κλινική για εξετάσεις και περαιτέρω φροντίδα. Η Σταυρούλα επέστρεψε στην καλύβα, ωστόσο ο Τζέιμς παρέμεινε στην κλινική κάτι που προξένησε ανησυχία στους μαχητές σχετικά με την υγεία του και την πορεία του στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε).

Εκτός παραλίας ο Τζέιμς Καφετζή στο Survivor

«Σήμερα το πρωί δεν ένιωθα πολύ καλά, οπότε ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει, αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Ο Τζέιμς έπαθε και αυτός μάτι, ήταν μαζί μου στην κλινική για να κάνει φυσικοθεραπεία, έχει λίγο τον ώμο του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, οπότε είμαι λίγο down και για εμένα και για εκείνον», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ο Τζέιμς χθες κάποια στιγμή μεταφέρθηκε στην κλινική και απουσιάζει μέχρι και τώρα. Με το που έφυγε ο Τζέιμς κάποια από τα παιδιά ήρθαν λίγο πιο κοντά μας. Θεωρώ ότι ο Τζέιμς επηρεάζει πολύ τα παιδιά», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

«Να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα;»

«Το ότι πήγες να με βγάλεις μισογύνη είναι κατηγορία. Το ''αρχηγικές τάσεις'' δεν είναι κατηγορία. Το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία και μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλει μισογύνη;», είπε ο Τζέιμς Καφετζής τη Δευτέρα 26/2/24 στην Ασημίνα.