Survivor 27/2: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το εξόγκωμα της Δώρας - Η έκτακτη παρέμβαση του γιατρού και η απόφασή του

Μεγάλη ανησυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/2: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το εξόγκωμα της Δώρας - Η έκτακτη παρέμβαση του γιατρού και η απόφασή του

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν το βράδυ της Τρίτης 27/2 οι τηλεθεατές του Survivor παρακολουθώντας τον τραυματισμό της Δώρας, καθώς διαγωνιζόταν ενάντια της Έλενας Αμανατίδου (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε).

Η εικόνα της παίκτριας μετά τη σύγκρουση με την Αμανατίδου προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας διεκόπη με τους μαχητές και τους διάσημους να παρακολουθούν έντρομοι της εξελίξεις.

Πολύ γρήγορα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός της παραγωγής, που εξέτασε σε πρώτη φάση τη Δώρα, καθώς δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο στο κούτελό της.

Το ατύχημα της Δώρας στο σημερινό 27/2 επεισόδιο του Survivor

Αφού λοιπόν έγιναν τα απαραίτητα τεστ του γιατρού ανακοινώθηκε, πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη Δώρα και πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Στη συνέχεια εξετάστηκε η Αμανατίδου, η οποία και εκείνη δεν αντιμετώπιζε κανέναν σοβαρό τραυματισμό.

Αυτός ο παίκτης βγαίνει υποψήφιος απόψε 27/2

Τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς για τους Κόκκινους και αφού ούτε σήμερα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, δε θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη θα πρέπει να ψηφίσουν αναγκαστικά τη μόνη γυναίκα, που έχει απομείνει στην ομάδα τους και αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Δαλάκα.

Κατερίνα Δαλάκα, Έλενα Αμανατίδου και Μαρία Αντωνά λοιπόν θα είναι οι υποψήφιες της εβδομάδας με τον MVP φυσικά από την ομάδα των μπλε...