Survivor highlights 28/2: Τραυματισμός σοκ στον αγώνα - Στην κλινική ο Καφετζής λίγο πριν αποχωρήσουν όλοι οι Κόκκινοι

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 28/2: Τραυματισμός σοκ στον αγώνα - Στην κλινική ο Καφετζής λίγο πριν αποχωρήσουν όλοι οι Κόκκινοι

Στο χθεσινό 28/2 επεισόδιο του Survivor πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά ήταν η Ασημίνα και η διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την Μπλε ομάδα. Από την άλλη, είχαμε και έναν σοκαριστικό τραυματισμό ανάμεσα σε δυο παίκτριες.

Αναλυτικά τα 28/2 highlights του Survivor

Εκτός παραλίας ο Τζέιμς Καφετζής - Ανησυχία στους μπλε για την υγεία του

Τo ριάλιτι εκίνησε με απώλειες στην ομάδα των μαχητών, καθώς ο Τζέιμς Καφετζής έλειπε από την παραλία των μπλε. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν εκείνη, που βρέθηκε στην άβολη θέση να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με την υγεία του.

Τόσο η ίδια, όσο και ο Τζέιμς κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να μεταφερθούν στην κλινική για εξετάσεις και περαιτέρω φροντίδα. Η Σταυρούλα επέστρεψε στην καλύβα, ωστόσο ο Τζέιμς παρέμεινε στην κλινική κάτι που προξένησε ανησυχία στους μαχητές σχετικά με την υγεία του και την πορεία του στο παιχνίδι.

«Σήμερα το πρωί δεν ένιωθα πολύ καλά, οπότε ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει, αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Ο Τζέιμς έπαθε και αυτός μάτι, ήταν μαζί μου στην κλινική για να κάνει φυσικοθεραπεία, έχει λίγο τον ώμο του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, οπότε είμαι λίγο down και για εμένα και για εκείνον», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ο Τζέιμς χθες κάποια στιγμή μεταφέρθηκε στην κλινική και απουσιάζει μέχρι και τώρα. Με το που έφυγε ο Τζέιμς κάποια από τα παιδιά ήρθαν λίγο πιο κοντά μας. Θεωρώ ότι ο Τζέιμς επηρεάζει πολύ τα παιδιά», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το εξόγκωμα της Δώρας - Η έκτακτη παρέμβαση του γιατρού και η απόφασή του

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές παρακολουθώντας τον τραυματισμό της Δώρας, καθώς διαγωνιζόταν ενάντια της Έλενας Αμανατίδου.

Η εικόνα της παίκτριας μετά τη σύγκρουση με την Αμανατίδου προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας διεκόπη με τους μαχητές και τους διάσημους να παρακολουθούν έντρομοι της εξελίξεις.

Πολύ γρήγορα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός της παραγωγής, που εξέτασε σε πρώτη φάση τη Δώρα, καθώς δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο στο κούτελό της.

Αφού λοιπόν έγιναν τα απαραίτητα τεστ του γιατρού ανακοινώθηκε, πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη Δώρα και πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Στη συνέχεια εξετάστηκε η Αμανατίδου, η οποία και εκείνη δεν αντιμετώπιζε κανέναν σοβαρό τραυματισμό.

Νικητές σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης - Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία

Οι διάσημοι μπήκαν σήμερα στον αγώνα με πεσμένο ηθικό μιας και είναι ήδη στον τάκο δύο γυναίκες από την ομάδα τους, επομένως δεν τους ''παίρνει'' για κανέναν λόγο να χάσουν και τη σημερινή ασυλία!

Πάμε λοιπόν στο αποτέλεσμα, το οποίο σας είχαμε μεταφέρει από νωρίς εδώ στο Youweekly.gr. Η τρίτη λοιπόν ασυλία της εβδομάδας κρίθηκε στο παρά πέντε για διάσημους και μαχητές, ωστόσο για μία ακόμη φορά οι μπλε ήταν καλύτεροι!

''Μπαρούτι'' οι κόκκινοι με την στάση των μπλε - Αποχώρησαν έξαλλοι από το συμβούλιο του νησιού

Οι ισορροπίες στις δύο ομάδες είναι διαταραγμένες, ωστόσο το αποκορύφωμα μπλε και κόκκινοι το έζησαν το βράδυ της Τρίτης 27/2 κατά τη διάρκεια των μεταξύ τους συζητήσεων στο συμβούλιο του νησιού.

Σε αντιπαράθεση ήρθαν και πάλι η Ασημίνα και ο Τζέιμς, καθώς η πρώτη είναι πιεσμένη ψυχολογικά λόγω του τραυματισμού της. Από την άλλη ο Καφετζής εξακολουθεί να είναι καυστικός απέναντι της κάτι, που εξοργίζει τη Χατζηανδρέου.

Νωρίτερα μάλιστα ο Γιώργος από τους μαχητές αποκάλεσε την Ασημίνα ως ''στρατηγική διάνοια'' κάτι που την έθιξε φανερά, αφού είχε ειρωνική χροιά. Στη συνέχεια του συμβουλίου και ενώ η Ασημίνα είχε πιεστεί είδαμε τους μπλε να γελάνε και να έχουν ύφος στο πρόσωπό της. Τότε μάλιστα ήταν η κορυφαία στιγμή, που ένας ένας οι διάσημοι σηκώθηκαν και αποχώρησαν από το συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας με τη στάση των μπλε.

«Εγώ και το πρωί είπα, ότι προσπάθησα να αστειευτώ μιλώντας για την Ασημίνα και μετά κατάλαβα, όπως είπε και η ίδια, ότι το πήρε ειρωνικά και για αυτό ζήτησα και συγγνώμη. Είναι και τραυματισμένη και καταλαβαίνω, ότι είναι αρκετά πιεσμένη και ψυχολογικά, οπότε δεν ήθελα να την σπρώξω...να το κάνω πιο δύσκολο...», είπε γελώντας ο Γιώργος και συνέχισε: «Θα της ήταν πιο δύσκολο, με συγχωρείς...τι να πω».

«Πάμε, πάμε», ακούστηκε από την ομάδα των κόκκινων με την Κατερίνα Δαλάκα να τονίζει: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας ξανά».

Ανατροπή! Αυτή είναι η 3η και η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως η εβδομάδα αυτή δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα των διάσημων στο Survivor, αφού έχασαν σερί τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας. Και χθες 27/2 οι μαχητές ήταν οι νικητές του στίβου μάχης.

Αυτόματα λοιπόν η μοναδική γυναίκα, που μπορούσε να αγωνιστεί από την ομάδα των διάσημων ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ορίστηκε όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Youweekly.gr ως τρίτη υποψήφια μαζί με την Αμανατίδου και την Αντώνα.

Έλα όμως που η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε και MVP παίκτρια, επομένως είχε τη δυνατότητα να βγάλει στον τάκο και μία μαχήτρια. Στο τέλος του επεισοδίου λοιπόν, η Δαλάκα ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως 4η προτεινόμενη προς αποχώρηση θα είναι η Χρύσα.