Masterchef 8 (28/2): Έχει ανέβει πολύ ο πήχης - Το καλύτερο πιάτο και η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (28/2): Έχει ανέβει πολύ ο πήχης - Το καλύτερο πιάτο και η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε το Masterchef να διεξάγεται με αλλαγές και πολλές απαιτήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, αφού η παραγωγή και οι κριτές αποφάσισαν να ανεβάσουν πιο ψηλά τον πήχη (δείτε εδώ τις ανακοινώσεις στους παίκτες).

Την Τετάρτη 28/2 οι διαγωνιζόμενοι μοιράστηκαν σε 4 ομάδες με την κάθε ομάδα να απαρτίζεται από 4 άτομα. Η συγκεκριμένη ομαδική δοκιμασία λοιπόν απαιτούσε τη δημιουργία ενός πιάτου μέσα σε 60 λεπτά. Πιο αναλυτικά, ο κάθε παίκτης της εκάστοτε ομάδας θα έμπαινε στην κουζίνα για 15 λεπτά και στη συνέχεια θα αναλάμβανε ο επόμενος συμπαίκτης του.

Η εν λόγω δοκιμασία άγχωσε πολλούς τους επίδοξους σεφ, ωστόσο τους έβαλε στη διαδικασία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα από τις 4 ομάδες και στη συνέχεια ξεχώρισαν μόνο μια!

Η ομάδα που κέρδισε απόψε 28/2 την ασυλία στο Masterchef

Χειρότερη από όλες ήταν η μπλε και στη συνέχεια ακολούθησε η λαδί. Η κίτρινη και η ροζ ήταν πολύ κοντά, ωστόσο οι παίκτες της κίτρινης ομάδας κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να πάρουν την ασυλία.

Το νέο "κρυφό" ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την Πέμπτη 22/2/24 ρώτησε τον Άνχελ πως προτιμά τη Χριστίνα στις ομαδικές δημοκρατική ή απόλυτη.

«Η λύση βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Προφανώς τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι απόλυτη, αλλά και να ακούει τις απόψεις και στο τέλος να επιλέγει εκείνη τι θεωρεί σωστό και να το κρατήσει», του απάντησε.

Ο Γιάννης λοιπόν σχολίασε τη απάντηση που έδωσε ο παίκτης λέγοντας: «Δε μιλάω στο ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής. Υπάρχουν άλλες σχέσεις. Σιγά - σιγά όλα θα γίνουν και όλα θα μαθευτούν. Τουλάχιστον όχι από εμένα» και άφησε σπόντες.